Ajankohtaista

Kevät / kesä look

KORALLI - trendiväri kevät/kesä 2019

Vuoden 2019 trendiväri on koralli, jota käytetään nyt kodintarvikkeissa, vaatteissa, kengissä ja ilman muuta meikeissä. BENI DURRER kokoelman CORAL sävy on jalo ja tuore väri, joka kaipaa rinnalleen veden syvyyttä. BENI DURRER BEAUTY yhdistää KORALLE -sävyn ihonvärisen nudeen, jaloon tummanpunaisen, viileän ruskeaan sävyyn ja maksimaalisen kontrastina kiehtovan syvän Atlantin sinisen! Jauhemaiset matta-koostumukset toimivat kontrastina kiiltävillä huulilla, jotka korvaavat muutaman viime vuodenaikaisen tylsän trendi-huulipunan.

KORALLE väri saa meidät unelmoimaan lämpimistä kesäilloista Caprissa italialaisen musiikin soidessa. Korallinpunainen on myös signaaliväri, joka ei vain viettelee, se näyttää "täällä olen" ja "minulla on jotain sanottavaa".

Uusi KORALLE-kokoelma sisältää viisi ainutlaatuista mattajauhepigmenttiä "Coral", "Nude", "Clay", "Noble" ja "Atlantis". Jauhepigmenttejä voidaan käyttää silmämeikin, kulmakarvojen, poskipäiden muotoilemiseen tai korostuksen. Kokoelma on täydennetty supermallien huulimaalikokoelmasta korallinvärisellä huulivärillä "Linda" (nimetty 90-luvun Linda Evangelistan supermalli).Luonnollisesti vesitiivis ripsiväri  kuuluu kesäkauden trendimeikkiin.

* sisältyy trendipakettiin

›› Katso esittelyvideo kuvauksista

Ammattilaiselle meikkiohjeet vaihe vaiheelta ammattilaissivustolla. Lisätietoja info@disar.fi

Design // Turning Point