Ajankohtaista

Beni Durrer meikkisarja nyt saatavilla

Saksalainen erittäin suosittu ammattilaismeikkisarja Beni Durrer on nyt saatavilla Disarista ja kosmetologeilta. Sarjaan sisältyy mm. kolme erilaista meikkipohjaa joissa kaikissa laaja sävyvalikoima, peitevärejä, meikkikyniä, rajausvärejä, 113 erilaista huulipuna/huulilakka sävyä sekä erittäin laaja valikoima puuteri- ja rasvapigmenttejä lukuisissa eri sävyissä. Lisäksi valikoimaan kuuluu yli 300 erilaista sivellintä ja muita tarvikkeita sekä erikoistarvikkeita mm. klittereitä, erilaisia koristeita ja irtoripsiä.

Yksi sarjan erikoisuus ovat puuteripigmentit joita on 168 eri sävyä. Niitä voidaan käyttää luomiväreinä, poskipunana, korostus- ja varjostus väreinä sekä rajaus -ja kulmaväreinä. Rasvapigmenttejä löytyy 112 eri sävyä ja niitä voidaan käyttää poskiin, varjostuksiin, korostuksiin sekä huulimeikkiin. Kaikki puuteri- ja väripigmentit myydään yksittäisinä nappeina jotka laitetaan magneettikiinnityksellä eri kokoisiin rasioihin. Saatavilla 1/4/9/16 paikkaisia rasioita joihin kokoat helposti itsellesi sopivan värikokonaisuuden. Magneettikiinnityksen ansiosta värejä on helppo vaihdella.

Meikkipohjista löytyy kolme erilaista meikkipohjaa mm. erittäin peittävä Studio meikkivoide joka peittää myös arvet ja tatuoinnit sekä erityiseisti HDTV- kuvausteknologiaan suunniteltu oma meikkivoide, joka sisältää mikrokapseloidun väripigmentin. Meikkivoide tasoittaa hyvin ihon sävyä ja antaa luonnollisen lopputuloksen. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttöinen meikkipuuteri, jota voidaan käyttää sellaisenaan nopeaan ja kevyeen meikkiin tai kostealla sienellä levittäen jolloin saadaan peittävämpi meikkipohja.

Lisätietoja: info@disar.fi

›› Lisätietoa tuotteista 

Design // Turning Point