Love your skin

Ajankohtaista

Tee se itse - Bio-Orgaaninen luomuhoito kasvoille

Hemmottele itseäsi ja kasvojasi Biorelinen luomuhoidolla! Hoitoon tarvitset vain 4 tuotetta.

1. Poista meikki Bio-orgaanisella meikinpoistoaineella.

Maitomainen puhdistusneste puhdistaa kasvot ja myös silmämeikin tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Tuote suojaa ihoa kuivumiselta jättäen sen pehmeän ja joustavan tuntuiseksi. Sopii erityisesti kuivalle iholle. Puhdistusneste on kätevässä 150 ml pumppupullossa.

2. Kuori iho ilman vettä bio-orgaanisella kuorinnalla, joka ei tarvitse vesihuuhtelua.

Kuorinta on 89 % luomu, kolmivaikutteinen tuote, joka kuorii, ravitsee sekä kosteuttaa ihoa. Kasviuutteiden yhdistelmä silottaa ihon heleyttää ihoa ja auttaa jälleenrakentamaan ihon luontaista suojaavaa hydrolipidikalvoa. Tuote sisältää hellästi kuorivia jojobarakeita, joita ei tarvitse huuhdella vedellä vaan riittää että ne sormenpäillä pyyhkäistään iholta pois. Kuorinta pyöritellään hellästi alue kerrallaan kasvoikke ja lopuksi pyyhitään kasvot kevyesti.

3. Virkistä kasvot ruusuvedellä. 

Ruusuvesi on 99% luomutuote joka tunnetaan rauhoittavasta ja kiinteyttävästä vaikutuksestaan. Suositellaan kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle. Ruusuvetta voi suihkuttaa myös suoraan kasvoille tai vanulapulle ja levittää sillä kasvoille.

4. Päätä hoito bio-orgaaniseen meikkivoiteeseen.

BB-meikkivoide 2in1 on 71 % luomu meikkituote ihon sävyn tasoittamiseen ja ihon ikääntymisen ennaltaehkäisyyn. Tuotteen kevyt koostumus sulautuu helposti ihon omaan sävyyn ja jättää ihon heleän tasasävyiseksi ja napakan tuntuiseksi. Sisältää myös kasviperäistä anti-age aktiiviainetta, joka suojaa vapailta radikaaleilta sekä auttaa kiinteyttämään ihoa ja ennaltaehkäisemään juonteiden muodostumista.

Löydä lähin Bioreline kosmetologisi ja hae omat hemmottelu tuotteesi tai varaa aika kosmetologille kasvohoitoon!

 

Design // Turning Point