Love your skin

Ajankohtaista

Tehokasta puhdistusta iholle Misellivedellä - llman vesihuuhtelua

97 % luomu Misellivesi puhdistaa ihon hellävaraisesti ja poistaa kevyen meikin ilman vedellä huuhtelua. Auttaa rauhoittamaan silmänympärysihoalueen ihoa ja laskemaan turvotusta. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta suositellaan erityisesti herkälle iholle ja tilanteisiin, joissa iho ei siedä vesipesua tai muutoin kaivataan erityisen hellävaraista puhdistusta. 

Loistotuote olosuhteisiin missä ei juoksevaa vettä, misellivettä ei tarvitse huuhdella vedellä lainkaan!

Tutustu muihin Bioreline puhdistustuotteisiin:

 

Ihon puhdistaminen

Cleansing - Toning

PURIFYING FOAMING GEL Sebum controller

Puhdistusvaahto 25% luomu

Lisätietoja

Kermaisen vaahtoava ja raikkaan tuntuinen puhdistustuote vesipesua kaipaaville. Puhdistaa ihon jättäen sen kuulaan näköiseksi. Saponiini poistaa liiallista talia. Tuote supistaa huokosia, silottaa ihoa ja jättää ihon raikkaan mattapintaiseksi ja pehmeän tuntuiseksi. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta suositellaan erityisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle.

Aktiiviset aineet

Saponiini*
Rosmariini*
Appelsiini*
Patsuli*
Ylang Ylang*

Käyttö

Ota kaksi pumppausta puhdistusvaahtoa kostutetuille käsille. Hiero kevyesti pyörivin liikkein puhdistustuotetta kasvoilla. Huuhtele vedellä. Viimeistele puhdistus ihotyypin mukaisella Bioreline kukkaisvedellä.

Pakkauskoot

00338F
pump.pullo 150 ml
32 €

Ihon puhdistaminen

Cleansing - Toning

CLEANSING SOLUTION Micellar floral lotion

Misellivesi ihon puhdistukseen 97% luomu

Lisätietoja

Misellivesi puhdistaa ihon hellävaraisesti ja poistaa kevyen meikin ilman vedellä huuhtelua. Auttaa rauhoittamaan silmänympärysihoalueen ihoa ja laskemaan turvotusta. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta suositellaan erityisesti herkälle iholle ja tilanteisiin, joissa iho ei siedä vesipesua tai muutoin kaivataan erityisen hellävaraista puhdistusta.
L`Observatoire des Cosmétiques suosittelema 2013-2014

Aktiiviset aineet

Salvia*
Ruiskaunokki*

Käyttö

Suihkuta puhdistusnestettä pumpulilappuihin. Pyyhi kasvot, kaula ja silmänympärysiho. Ihoa ei tarvitse huuhdella vedellä puhdistusnesteen käytön jälkeen.

Pakkauskoot

00382F
suihke 150 ml
27 €

Ihon puhdistaminen

Cleansing - Toning

Cleanser & make-up remover

Puhdistus- ja meikinpoistoneste 11% luomu

Lisätietoja

Maitomainen puhdistusneste kasvojen puhdistukseen ja silmämeikin poistoon. Puhdistaa hellävaraisesti ja poistaa tehokkaasti myös silmämeikin. Sisältää kasviöljyjä. Suojaa ihoa kuivumiselta jättäen ihon pehmenän ja joustavan tuntuiseksi. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta suositellaan erityisesti kuivalle iholle.
L`Observatoire des Cosmétiques suosittelema 2013-2014

Aktiiviset aineet

Taikapähkinä*
Seesami*
Soija*
Rypääleensiemen*

Käyttö

Suihkuta meikinpoistonestettä pumpulilappuihin. Puhdista kasvot, kaula ja silmänympärysiho. Viimeistele puhdistus ihotyypin mukaisella kukkaisvedellä kostutetuilla pumpulilapuilla. Painele ihon pinnan kosteus kasvopaperilla pois.

Pakkauskoot

00318F
suihke 150 ml
27 €

 Löydä Bioreline kosmetologit

 

Design // Turning Point