Love your skin

Ajankohtaista

Bioreline - Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa

Bioreline on ranskalainen sertifioitu Bio-Orgaaninen luonnonkosmetiikkasarja joka sisältää laajan valikoiman tehokkaita kasvo -ja vartalotuotteita joissa yhdistyvät miellyttävä mieto tuoksumaailma ja ihotuntuma.

Biorelinen tuotteilla on Cosmebio sertifiointi ja yritys on sitoutunut kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan ja vastuulliseen johtamiseen. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla ja ne ovat täysin vegaanisia. Tuotteet onvalmistettu myös lähituotantona Ranskassa.

Yksi sarjan erikoisuudesta on se että ihon erityisominaisuuksien kunnioittamiseksi vesi on korvattu Biorelinen tuotteissa luomulaatuisilla kukkaisvesillä, joita syntyy kasviperäisten raaka-aineiden tislauksessa. Tällöin käytetty vesipohja on erittäin puhdas ja se osaltaan antaa tuotteelle hoitavaa vaikutusta.

Bioreline on sitoutunut tuottamaan laadukkaita tuotteita parhaista raaka-aineista kunnioittaen ympäristoä ja ihmisiä tukien Reilun kaupan tuotantoa. Biorelinen tuotteet eivät sisällä GMO-aineita, synteettisiä raaka-aineita (kuten parabeenjea), alkoholia tai synteettisiä hajusteita. Biorelinen tuotteissa käytetään luontaisesti peseviä aineita, kuten kookosglukosidia. Hapettumisen ehkäisemiseksi ja tuotteiden säilyvyyn edistämiseksi Biorelinen voiteet ja seerumit on pakattu ilmatiiviisiin pakkauksiin. 

Sarja sisältää kaikki tarvittavat kotihoitotuotteet. Erilaisia puhdistusaineita, kukkaisvesiä puhdistuksen viimeistelyyn, kuorintoja, naamioita, seerumeita ja kasvovoiteita. Myös erilaiset luonnonöljyt ja vartalotuotteet kuuluvat valikoimaan.

Bioreline kosmetologeilta löytyy myös laaja valikoima niin kasvo kuin vartalohoitoja. 

Tutustu sarjaan ja hoitoihin

 

 

Design // Turning Point