Love your skin

Ajankohtaista

Bioreline koulutus alan ammattilaisille

Bioreline on kosmetologien käyttöön suunniteltu kokonaisvaltainen ja innovatiivinen hoitokonsepti Etelä-Ranskasta. Konsepti koostuu hoitolassa tehtävästä ihoanalyysistä ja sen perusteella toteutettavasta hoidosta sekä henkiläkohtaisesta kotihoito-ohjeistuksesta.

Kotihoito- ja ammattituotteiden kehityksessä on hyödynnetty kosmetologien ammattiosaamista. Heidän kokemuksensa pohjalta on myös suunniteltu hoitolassa toteutettavat ainutlaatuiset kasvo- ja vartalohoitorituaalit.

Biorelinen innovatiivisessa luonnonkosmetiikkasarjassa yhdistyvät tuotteiden tehokkuus ja miellyttävä ihotuntuma. Tuotteet sisältävät korkeita pitoisuuksia luomuviljellyistä kasveista saatavia bioaktiivisia aineita.Biorelinen tuotteilla on Cosmebio sertifiointi ja yritys on sitoutunut kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan ja vastuulliseen johtamiseen. Tuotteiden tehokkuus, turvallisuus ja siedettävyys varmennetaan dermatologisin testein. 

Tuotteissa käytetään kukkaisvesiä ja käytetyt kasviöljyt valitaan tarkkaan. Tuotelinja on enemmän kuin luonnon- tai luomukosmetiikkaa. Tuotesarjan patenttinimi on Bioreline Vegebiotic®.
Sarja sisältää kaikki tarvittavat kotihoitotuotteet. Erilaisia puhdistusaineita, kukkaisvesiä puhdistuksen viimeistelyyn, kuorintoja, naamioita, seerumeita ja kasvovoiteita. Myös erilaiset luonnonöljyt ja vartalotuotteet kuuluvat valikoimaan.

Biorelinen syksyn koulutus pidetään 26.9.2019 Keravalla, Disar Oy:n tiloissa. 

Koulutukseen sisältyy kahvit, lounas, koulutusmateriaali ja diplomi. Rekisteröitymismaksu 30 € (+alv). Maksu hyvitetään tuoteostojen yhteydessä. Paikkavaraus pakollinen koulutusjärjestelyiden vuoksi. 

Alan ammattilaiset ovat tervetulleita koulutukseen ja tutustumaan Bioreline -tuotesarjaan tarkemmin!

Ilmottaudu: info@disar.fi 

Design // Turning Point