Here comes Dibi Milano.

Unique like you!

Ajankohtaista

Näkyviä tuloksia Dibin uutuushoidolla

Uuden Filler Code -tuotelinjan erikoiskasvohoito täyttää juonteita ja ihoa. Suositellaan aikuiselle iholle, jossa on eri syistä johtuvia ryppyjä ja ihon tyhjyyttä. Hoitosarja on hyvä toteuttaa ennen pistoksia, jolloin täyteaineiden tarve vähenee. Sopii myös stressaantuneelle ja väsyneelle iholle.

Tehokas ihon täyttövaikutus, joka on konkreettinen vaihtoehto invasiivisille keinoille. Toimii myös tukihoitona pistoksille. 

Täydellinen kasvohoito, jossa hoidetaan kasvojen lisäksi kaula ja dekolteen alue. Hoidossa iho kuoritaan entsymaattisella erikoiskuorinnalla. Juonteisiin imeytetään erikoisseerumi laitteella tai käsin hieroen, juonteisiin levitetään niitä täyttävä erikoistuote. Naamiona käytetään helmiäistä sisältävää volyymikauneusnaamiota, joka täyttää ja virkistää kokonaisvaltaisesti sekä tehostaa käytettyjen seerumeiden täyttövaikutusta ihossa. Hoidon jälkeen iho on kuulas, kiinteä ja huomattavasti nuorekkaamman näköinen. Hoidon kesto on noin 70 minuuttia.

Eron huomaa heti hoidon jälkeen - Pitkäkestoisimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla!

Tutustu Filler Code -kotihoitotuotteisiin:

 

Filler Code

Entsymologiaan pohjautuvat tuotteet juonteille ja ihon täyttämiseen

Filler 'Miracle' Cream

Ihoa täyttävä volyymivoide 24 h

Lisätietoja

Ihoa luonnollisesti ja välittömästi täyttävä 24 h anti-age voide. Volyymivoide korjaa kaikentyyppisten juonteiden näkyvyyttä: pinnallinen, syvä ja lihasten supistumisen tai stressin aiheuttaman. Entsyymisuoja korjaa ihoa vapaiden radikalien haittavaikutuksillta. Peptidit aktivoi kollageenin tuotantoa ja karitevoi pehmentää sekä suojaa ihoa. Sisältää levitys/hieronta spaattelin. Dermatologisesti testattu.

Käyttö

Levitä voidetta aamuin illoin kasvoille, kaulalle ja dekoltteelle. Käytä spaattelia kevyeeseen, aineenvaihduntaa aktivoivaan kasvohierontaan.

Pakkauskoot

PF018470
purkki 50 ml
127 €

Filler Code

Entsymologiaan pohjautuvat tuotteet juonteille ja ihon täyttämiseen

Absolute Filler Treatment

Ampullikuuri 7 pvä

Lisätietoja

Ihoa vahvistava, siloittava ja juonteita häivyttävä 7 päivän tehokuuri. Nopea, välitön vaikutus. Sisältää runsaan pitoisuuden ihon luonnollista kollageenin tuotantoa aktivoivaa peptidiä. Hajusteeton.

Käyttö

Levitä seerumia kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja silmänympärysiholle aamuin illoin. Levitä seerumin päälle voide.

Pakkauskoot

PF018469
ampulli 7x2ml
65 €

Filler Code

Entsymologiaan pohjautuvat tuotteet juonteille ja ihon täyttämiseen

Sublime Eye and Lip Contour Filler

Volyymivoide silmän- ja huulenympärysiholle

Lisätietoja

Silkkimäinen ja hajusteeton voide uudistaa ja rentouttaa vaurioitunutta ja stressaantunutta ihoa. Häivyttää juonteita, lisää ihon volyymia ja poistaa tummuutta sekä väsymyksen merkkejä.

Käyttö

Käyttö: Levitä silmien ja huultenympärysiholle aamuin illoin. Käytä spaattelia aineenvaihduntaa aktivoivaan hierontaan. Mukana hierontaohjeet ja spaatteli. Dermatologisesti testattu.

Pakkauskoot

PF018471
15 ml
84 €

Löydä Dibi kosmetologit

Design // Turning Point