Here comes Dibi Milano.

Unique like you!

Ajankohtaista

Helmiäisseerumilla kaunis iho hetkessä

Helmiäisseerumi loihtii kasvoille kauniin kirkkauden. Ihon pinnasta tulee välittömästi napakka ja kiinteän tuntuinen. Seerumin päälle voi laittaa suoraan meikin, mutta ihonhoidollisesti suositellaan kasvovoiteen levittämistä, varsinkin yöksi, jolloin ihon omat korjausmekanismit hyödyntävät seerumin ja voiteen aktiiviaineita. GHS epigenoli -yhdisteen lisäksi seerumissa käytetään mm.

Liftaava seerumi sisältää kolme tärkeää, ihon vanhenemista ehkäisevää vaikutusta:

  1. Ehkäisee ihon hapettumista
  2. Ehkäisee glykaatiota
  3. Ehkäisee tulehduksien syntymistä

Helmiäisseerumin käyttö

GSH-epigenoli yhdiste

Hydrolusoitu kehäkukka- ja rukolauute on työstetty käyttämällä uusinta uuttamistekniikka. Näin on luotu ihonhoitotuotteessa säilyvä ja aktiivinen kasvikunnan ´superuute´ aikuisen ihon hoitoon.

Lisätietoja lähimmältä Dibi Milano-kosmetologiltasi

Age Method -tuotevalikoima

Age Method

Epigenetiikan innoittama tuotelinja aikuiselle iholle

Youth Impulse Cream

Nuorekkuutta lisäävä kasvovoide

Lisätietoja

24 tunnin kasvovoide sisältää NO-AGE yhdisteen (GSH-Epigenol sis.rukolauute & kehäkukka), joka vähentää juonteita sekä vahvistaa ja hoitaa ihoa. Suositellaan erityisesti stressaantuneelle iholle, sillä voide suojaa ihon biologisia toimintoja mm. ehkäisten väliaikaisen stressin ja aikaeron aiheuttamia haittavaikutuksia iholla. Pehmeän elegantti voide sisältää hoitavaa karitevoita ja kiinteyttävää peptidiä. Voide levittyy iholle helposti. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Dermatologisesti testattu.

Aktiiviset aineet

• Karitevoi
• Rukolauute
• Kehäkukka
• Palmitoyl Tripeptide-5

Käyttö

Levitä voidetta aamuin illoin puhdistetulle kasvojen, kaulan ja dekoltteen iholle.

Pakkauskoot

PF015351
purkki 50 ml
91 €

Age Method

Epigenetiikan innoittama tuotelinja aikuiselle iholle

Sumptuous Youth Cream

Vaihdevuosi-iän kasvovoide

Lisätietoja

Ihoa nuorentava 24 h hoitovoide. Hoitaa ihoa hormonitoiminnan aiheuttamia muutoksia vastaan. Voide sisältää NO-AGE yhdisteen (GSH-Epigenol sis.rukolauute & kehäkukka), joka vähentää juonteita sekä vahvistaa ja hoitaa ihoa.Voidetta suositellaan käytettäväksi vaihdevuosien aikana ja sen jälkeen aamuin illoin. Pehmeän kermainen koostumus imeytyy ihoon helposti. Voide sisältää kevyen aurinkosuojan, joka suojaa herkkää vaihdevuosi-ikäisen naisen ihoa. Aktiiviaineet, kuten hivenaineet ja vitamiinit, taistelevat näkyvän ikääntymisen vaikutuksia vastaan.

Aktiiviset aineet

• Hivenaineet (rauta,magnesium,magaani,sinkki,kalium,kupari,kalsium)
• Vitamiinit (C,A,E,B3,B6)
• Babassuöljy
• Rukolauute
• Kehäkukka

Käyttö

Levitä voide aamuin illoin puhdistetulle kasvojen, kaulan ja dekoltteen iholle.

Pakkauskoot

PF015353
purkki 50 ml
96 €

Age Method

Epigenetiikan innoittama tuotelinja aikuiselle iholle

Baume Deluxe 2 in 1

Optinen juonnebalsami (silmät, huulet, kaula ja dekoltee)

Lisätietoja

Täyteläinen, ihoa ravitseva optinen hoitobalsami, joka levittyy pehmeästi iholle. Käytetään paikallisesti silmien ja huulten ääriviivoille sekä juonnealueille, kuten otsa ja dekoltee. Voide sisältää NO-AGE yhdisteen (GSH-Epigenol sis.rukolauute & kehäkukka), joka vähentää juonteita sekä vahvistaa ja hoitaa ihoa. Sisältää myös ihoa hoitavaa babassu- ja manteliöljyä sekä C-vitamiinia.

Aktiiviset aineet

• Manteliöljy
• Babassuöljy
• C, B3 -vitamiini
• Palmitoyl Tripeptide-5
• Rukolauute
• Kehäkukka

Käyttö

1. Viimeistelytuote: Levitä aamuisin paikallisesti juonnealueille
2. Kauneusnaamio: Levitä ohut kerros balsamia kasvoille, kaulalle sekä silmän- ja huulenympärysiholle. Anna vaikuttaa yön yli.

Hoitolassa

Myös viimeistelytuotteena hoitolassa.

Pakkauskoot

PF015352
purkki 20 ml
91 €

Age Method

Epigenetiikan innoittama tuotelinja aikuiselle iholle

Concentrated Youth Capsules

Ihon nuorekkuutta lisäävä seerumi

Lisätietoja

Anti-age hoito, jonka teho on tiivistetty arvokkaisiin gelatiinikapseleihin ja jolla on välitön sekä pitkäkestoinen vaikutus juonteiden häivyttämiseen. Yksittäisiin annoskapseleihin pakatun hoitokuurin jälkeen iho on elastisempi, kiinteämpi ja sileämpi. Seerumin sisältämä kasviuuteyhdiste on arvokas aktiivinen ainesosa, joka toimii syvällä ihon rakenteen suojelemiseksi, edistämällä kollageenisynteesiä ja elastiinikuitujen säilyttämistä. Täydellinen sellaisenaan, mutta myös ihanteellinen yhdessä kaikkien Dibi Milano kasvovoiteiden kanssa. Pakkaus sisältää 60 kapselia.

Aktiiviset aineet

* Kehäkukka uute: Uutettu hydrolyysin avulla, joka mahdollistaa aktiivisen aineen suuremman imeytymisen ihoon, edistää kollageenisynteesiä, taistelee ihon ikääntymisen merkkejä vastaan.
* Sichuaninpippuri: Voimakas rauhoittava ja viilentävä vaikutus (auttaa vähentämään kutinaa, pistelyä ja kuumotuksen tunnetta, jotka ovat tyypillisiä herkälle iholle), liftaa ihoa.
* Parakrassi: Kiinteyttää ja liftaa ihokudosta. Stimuloi fibroblastien ja kollageenin supistumiskykyä, joka vahvistaa ihon koko rakennetta.
* Laventeli: lisää ihon kiinteyttä.

Käyttö

Ota yksi kapseli. Pidä kapselia sormien välissä kapea osa ylöspäin. Aukaise tuote taivuttamalla pieni pääosa itseesi päin (älä käytä liikaa voimaa) ja ja tyhjennä sisältö kämmenelle. Levitä kasvoille ja kaulalle aamuin illoin ennen kasvovoidetta. 30 päivän hoitokuuri.

Pakkauskoot

PF019062
purkki 60 kpl
115 €

 

Design // Turning Point