Here comes Dibi Milano.

Unique like you!

Ajankohtaista

Lahjavinkki: Ylelliset Dibi Milano juhlapaketit

Hydra Perfection lahjapaketti:

Monitahoinen aktiiviaineiden yhdistelmä huomioi kuivan ja pintakuivan ihon hoitotarpeet. Tuotteet tukevat ihon luontaista kosteudensietokykyä ja säätelevät ihon kosteustasapainoa ympäristön ja ihon tarpeen mukaan. Tuotteet kosteuttavat, ravitsevat, rakentavat ihon luontaista suojaa sekä suojaavat ihoa ympäristön rasitteilta. Pakkaus sisältää Extreme Moisturising Cream -syvä kosteuttavan kasvovoiteen 50 ml sekä Concentrate with Hyaluronic acid -tehokosteuttavan seerumin 30 ml. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Lahjapakkaus sisältää myös kauniin meikkilaukun.

Age Method Anti-age lahjapaketti:

Tuotteet lisäävät ihon nuorekkuutta sekä suojaavat ihoa monipuolisesti mm. stressin, aikaeron ja väsymyksen vaikutuksilta. Pakkaus sisältää nuorekkuutta lisäävän Youth Impulse Cream 24h -kasvovoiteen 50 ml. Voide sisältää NO-AGE yhdisteen, joka vähentää juonteita sekä vahvistaa ja hoitaa ihoa. Suositellaan erityisesti stressaantuneelle iholle, sillä voide suojaa ihon biologisia toimintoja mm. ehkäisten väliaikaisen stressin ja aikaeron aiheuttamia haittavaikutuksia iholla. Pehmeän elegantti voide sisältää hoitavaa karitevoita ja kiinteyttävää peptidiä.

Pakkaus sisältää myös Baume Deluxe 2 in 1 juonnebalsamin 20 ml. Optinen juonnebalsami on tarkoitettu paikallisesti käytettäväksi silmien -ja huulten ääriviivoille sekä juonnealueille, esimerkiksi otsa ja dekoltee. Voide sisältää NO-AGE yhdisteen, joka vähentää juonteita ja vahvistaa sekä hoitaa ihoa sekä myös kosteuttavaa ja hoitavaa babassu -ja manteliöljyä ja C-vitamiinia. Lahjapakkaus sisältää myös kauniin meikkilaukun.

Löydä lähin Dibi Milano -kosmetologisi

Lisätietoja: info@disar.fi

Design // Turning Point