Here comes Dibi Milano.

Unique like you!

Ajankohtaista

Dibiltä paljon uutta juhlakauteen

Dibi Milanolta on tulossa kolme upeaa juhlapakettia, jotka kätkevät sisälleen kaksi täysikokoista myyntituotetta kauniissa lahjapaketissa.

Syväkosteuttava lahjapaketti sisältää ihoa pitkäkestoisesti kosteuttavan ja ravitsevan 24h kasvovoiteen sekä kaksi silmänympärysvoidetta, päiväkäyttöön raikkautta ja optista valoa, yökäyttöön ravinteita ja kosteutta.

Liftaava anti-age lahjapaketti sisältää miellyttävän 24h lifting voiteen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle joka liftaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Lifting silmänympärysgeeli liftaa ja kohottaa löysää luomea sekä vähentää turvotusta ja antaa kosteutta. Häivyttää myös tehokkaasti silmänympärysihon tummuutta.

ProCellular lahjapaketti antaa Prebioottien tehokkuutta kasvojen iholle. Palkittu kauneusseerumi kaunistaa ja vahvistaa ihoa sekä ylläpitää monipuolisest ihon hyvinvointia. Se sai myös kansainvälisen Cosmoprof palkinnon vuoden suunnannäyttäjä ja trendituotteena.  Antioksidanttinen tehovoide pidentää solujen ikää sekä stimuloi ihon nuorekkuutta monipuolisesti. Käytetään kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Lahjapaketit saatavilla Dibi kosmetologeilta Lokakuun aikana.

Design // Turning Point