Here comes Dibi Milano.

Unique like you!

Ajankohtaista

GOLD tuotelinja - ikuisen nuoruuden salaisuus

 

 

"Ikuisella kauneudella ei ole ikää" Kallisarvoinen, ylellinen ja kiehtova kulta on aina ollut täydellisyyden, puhtauden ja kauneuden symboli.

THE GOLD antaa sinulle yksilöllisen kauneuskokemuksen, ylellistä nautintoa iholle ja aisteille. Tuotteet, jotka vaikuttavat ihoosi usealla eri tasolla ja antavat lupauksen ikuisesta kauneudesta

NUORUUS: Solutoiminta aktivoituu ja kollageenin sekä proteoglykaanien tuotanto tehostuu. Juonteiden määrä vähenee ja ne madaltuvat.

UUDISTUMINEN: Ihosi aineenvaihdunta lisääntyy ja rakenne vahvistuu. Se tuntuu ja näyttää tasaisemmalle, ravitummalle ja sileämmälle.

ELINVOIMA: Ihosi on kiinteä, virheetön: se hehkuu elinvoimaa.

Tuotteet sisältävät Biokonjugoitua kultaa.

Kullan ominaisuuksien ansiosta biomolekyyli peptidi n°9 liitetään kultaan ja näin epävakaa peptidi stabiloituu ja se saadaan kuljetettua ihon syvempiin kerroksiin. Siellä peptidi stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotanto ja sitä kautta ihossa olevat juonteet pehmenevät ja siloittuvat.

Tuotelinja sisältää 24h kasvovoiteen sekä kultaa sisältävän kasvonaamion. Lisäksi tuotelinjaan kuuluu ihoa uudistava kasvohoito Dibi kosmetologien toteuttamana.

 

The Gold

Ikuisen nuoruuden salaisuus

Gold Youth Cream

24 h kasvovoide ihon nuorekkuuteen

Lisätietoja

Hienostunut voiteen koostumus tekee ihosta välittömästi pehmeän ja silkkimäisen tuntuisen. Voide sisältää puhtaita kultahiutaleita, jotka heijastavat kauniisti valoa. Biokonjugoitu kullan ja peptidin (N°9) yhdiste stimuloi kollageenin ja proteoglykaanin tuotantoa, jolloin juonteet madaltuvat ja iho kiinteytyy. Voide hidastaa ikääntymisen merkkien syntymistä. Ihosta tulee tasaisempi, nuorekkaampi ja elinvoimaisempi.

Pakkauksessa on mukana spaatteli, jonka avulla voiteen levityksen
yhteydessä voi tehdä rentouttavan kasvohieronnan.

Aktiiviset aineet

• Biokonjugoitu kullan ja peptidin (N°9) yhdiste stimuloi kollageenin ja proteoglykaanin tuotantoa, jolloin juonteet madaltuvat ja iho kiinteytyy.
• Karitevoi, manteliöljy, jojoba, skvalaani: hoitaa ihoa
• Peptidi 34: stimuloi koentsyymi Q10 tuotantoa
• Kultahiput: heijastavat kauniisti valoa

Käyttö

Sekoita voiteen päällä olevat kultahiutaleet voiteeseen. Levitä pieni määrä voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle spaattelin avulla.

Pakkauskoot

PF019895
purkki 45 ml
224 €

The Gold

Ikuisen nuoruuden salaisuus

Gold Youth Mask

Kultaa sisältävä kasvonaamio

Lisätietoja

Luksusnaamio sisältää biokonjukoitua kultaa ja peptidiä nro 34, jotka edistävät voimakkaasti luonnollisen kollageenin tuotantoa sekä puhdasta kultaa, joka antaa iholle kauniin valoisuuden. Iho on kauneusnaamion jälkeen välittömästi kiinteämpi, levänneempi ja hehkeämpi.

Aktiiviset aineet

• Biokonjugoitu kullan ja peptidin (N°9) yhdiste stimuloi kollageenin ja proteoglykaanin tuotantoa, jolloin juonteet madaltuvat ja iho kiinteytyy.
• Peptidi 34: stimuloi koentsyymi Q10 tuotantoa
• Silkkiheinä

Käyttö

Levitä puhtaalle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Anna vaikuttaa 15/20 min. Huuhtele pois vedellä. Pyyhi iho tarvittaessa kostealla liinalla.

Pakkauskoot

PF019894
purkki 50 ml
154 €

Design // Turning Point