Juhla-ajan tehohoito aikuiselle naiselle

Juhlakauden erikoishoito - Age Perfection - häivyttää juonteita ja tekee ihosta hetkessä raikkaan kuulakkaan

Tuloksellinen ihonhoitolinja ja hoitomenetelmä, joka madaltaa juonteita, lisää ihon säteilevyyttä ja tasoittaa ihon väriä. Tuotteet auttavat ihoa suojautumaan ennenaikaista kronologista, valo- ja kromaattista ikääntymistä vastaan.

Erikoiskasvohoito

Juonteita häivyttävässä ja ihon värivirheitä tasoittavassa hoidossa täytetään juonteita hyaluronihapolla (elektroimeytysteknologialla) ja supistetaan tukikudoksia radiotaajuusteknologialla. Hoidossa käsitellään sekä kasvot, kaula että dekoltee. Käytettävien erikoishoitotuotteiden aktiiviaineet ravitsevat ja kosteuttavat sekä raikastavat ihoa. Hoidon kesto on noin tunti.

Erikoishoito silmän- ja huulenympärysiholle

Kasvohoidon yhteydessä voidaan tehdä erikoishoito myös silmän- ja huulenympärysiholle. Erikoisaineet vähentävät ongelma-alueiden juonteita, poistavat nestekertymiä sekä vahvistavat ja kosteuttava ihoa. Erillishoitona hoidon kesto 30 minuuttia

Age Perfection -tuotelinjan tehoyhdiste

Age-Complex-yhdiste antaa suojan haitallista kronologista, valo- ja kromaattista ikääntymistä vastaan. Aktiiviaineet saadaan Rabdosia-uutteesta ja Sigesbeckia orientalista. Lisäksi Matrixyl stimuloi 6:n soluväliaineen pääainesosia, jolloin ihon rakenne tiivistyy ja juonteet madaltuvat ihossa. Chromo-care tasoittaa ihon värivirheitä ja vaikuttaa kollageenintuotantoon aktivoivasti.

Kotihoitotuotevalikoima

Lähimmän Dibi Milano -tuotesarjan jälleenmyyntipisteen löydät täältä