Here comes Dibi Milano.

Unique like you!

Hoidot

Ihonpuhdistushoidot

Intensiivinen ihonpuhdistushoito sinulle, jonka ihossa on musta- ja valkopäitä, tukkeutuneita huokosia, epätasapainoa talin erityksessä sekä elottomuutta. Epäpuhtaudet voivat syntyä myös stressistä, geneettisestä taipumuksesta tai hormonien toiminnoista. Hoitoja suositellaan teini-ikäisille ja aikuisille.

Ihonpuhdistushoidot

Kaikille ikäluokille

Puhdistava hoito epäpuhtaalle iholle

Sisältää mekaanisen puhdistuksen ja savinaamion

Lisätietoja

Pure Equalizer -sekaihon kasvohoito on tarkoitettu iholle, jossa on epäpuhtauksia ja talinerityksen liikatuotantoa paikoitellen. Se puhdistaa ja tasapainottaa seka- ja rasvaista ihoa.


Hoito tehdään ihoa tasapainottavilla Pure Equalizer tuotteilla, jotka säätelevät ihon mikrobitasapainoa sekä tasoittavat ja kirkastavat ihon väriä. Hoito sopii myös hyvin akneen taipuvaiselle iholle. 

Hoitoon kuuluu alkupuhdistuksen jälkeen tehtävä tehokas entsymaattinen kuorinta sekä ihon mekaaninen ihonpuhdistus. Hoidon päättää puhdistava ja ihoa kirkastava savinaamio. 

Hoidon kesto n. 60 min.
92 €

Ihonpuhdistushoidot

Kaikille ikäluokille

Talineritystä tasapainottava hoito rasvaiselle iholle

Sisältää entsymaattisen kuorinnan  ja erikoisnaamion

Lisätietoja

Pure Equalizer -talineritystä tasapainoittava kasvohoito on tarkoitettu iholle, jossa on talinerityksen liikatuotantoa. Iho on rasvainen, kiiltelee ja siinä on paikoitellen epäpuhtauksia. Hoito poistaa ylimääräistä kiiltelyä, vähentää talineritystä ja puhdistaa ihoa. 

Hoito tehdään ihoa tasapainottavilla Pure Equalizer tuotteilla, jotka säätelevät ihon mikrobitasapainoa sekä tasoittavat ja kirkastavat ihon väriä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan, mutta hellävaraisen entsymaattisen kuorinnan sekä tarvittaessa paikallisesti tehtävän ihon mekaanisen puhdistuksen.

Lopuksi iholle levitetään Bioselluloosa erikoisnaamio, joka sisältää ihoa tasapainottavaa seerumia sekä ihoa uudistavia aktiiviaineita.

Hoito viimeistellään ihohuokosia supistavalla Dibi Pure Equalizer Mattifying Moisturising fluid- kosteusemulsiolla, joka jättää iholle miellyttävän mattapintaiseksi.

 


 

Hoidon kesto n. 60 min
115 €

Design // Turning Point