Nature meets science -

Welcome to the future

Ajankohtaista

Kosteuttava matkapakkaus

Kaikki tarpeellinen samassa paketissa! Dr.Rimpler Basic Hydro tuotteet sopivat normaalin ja kuivan ihon päivittäiseen ihonhoitoon. Tuotteet sisältävät arvokkaita kasviuutteita , jotka ylläpitävät ihon luontaista koseudensitomiskykyä ja tuovat iholle lisäkosteutta.

Paketti sisältää:

Cleanser-puhdistusgeeli 100 ml: Hellävarainen ja täyteläinen puhdistusemulsio, joka säilyttää ihoa suojaavan hydrolipidikalvon. Vesiliukoinen tuote ei sisällä alkoholia eikä muita orgaanisia liuottimia. Puhdistus jättää ihon pinnan pehmeäksi ja puhtaaksi. Suositellaan herkälle, kuivalle ja normaalille iholle. Riittoisa koostumus.

Tonic-kasvovesi 100 ml: Kosteuttava kasvovesi herkälle, kuivalle ja normaalille iholle. Virkistävä kasvovesi sisältää kamomillaa ja panthenolia sekä manteliproteiinia. Viimeistelee ihonpuhdistuksen puhdistusemulsion käytön jälkeen. Sopii myös silmähaudevedeksi.

Hydrovital Cream-voide 35 ml: Elvyttävä hoitovoide kuivalle ja herkälle iholle. Se sisältää runsaasti kasviperäisiä öljyjä ja luonnon E-vitamiinia. Voide syväkosteuttaa ihoa ja tasapainottaa talineritystä. Tuloksena on kosteutettu, hyvinvoiva kuulakas iho.

Mask Deep Repair-naamio 35 ml: Voidemainen, viilentävä naamio ärtyneelle, herkälle tai valovaurioituneelle iholle. Myös auringonoton jälkeen. Kasvipohjaisten aktiiviaineiden koostumus rauhoittaa ihoa, hillitsee tulehduksia ja stimuloi ihon omaa korjausprosessia. Sisältää mm. rosmariini-ja auringonkukkaöljyä, peptidejä sekä panthenolia.

Pakkaus sisältää myös pehmeän puhdistusliinan ihon puhdistukseen.

Löydä lähin Dr.Rimpler kosmetologisi

Design // Turning Point