Nature meets science -

Welcome to the future

Ajankohtaista

Epäpuhdas tai ongelma - Basic Clear tuotelinja tuo avun

Basic Clear tuotelinja on nykyainen ja erittäin tehokas epäpuhtaan ja ongelmaihon hoitoon. Soveltuu erinomaisesti myös nuoren iholle.

Aktiiviaineet auttavat normalisoimaan talirauhasten toimintaa, rauhoittamaan tulehdusherkkää ihoa sekä vähentämään ihon kiiltoa. Ihon pinnasta tulee mattapintainen ja raikas. Kaikki tuotelinjan tuotteet ovat vegaanisia eivätkä sisällä parabeneja tai silikoneja.

Tuotelinja sisältää kaikki tarvittavat ihonhoitotuotteet:

Rasvaton puhdistusgeeli 200 ml: Ehkäisee tulehduksia, kirkastaa ja pehmentää ihon pintaa. Sisältää tulehdusta ehkäiseviä aktiiviaineita. 

Raikastava kasvovesi 200 ml: hon toimintoja tasapainottava kasvovesi sisältää mm. rauhoittavaa taikapähkinää ja viilentävän ja raikastavan vaikutuksen jättävää kamferia. Ehkäisee tulehduksia.

Tasapainottava suojavoide 50 ml: 24 tunnn voide kosteuttaa, hoitaa ja suojaa epäpuhdasta pintakuivaa ihoa. Sisältää tulehduksia ennaltaehkäisevää orvokkiuutetta ja ihoa rauhoittavaa ja kosteuttavaa taikapähkinää sekä aloe veraa. Sopii hyvin myös miehen iholle erityisesti parranajon jälkeen.

Öljytön kasvogeeli 50 ml: Raikas, ihon toimintoja tasapainottava ja tulehduksia ehkäisevä geeli jättää ihon miellyttävän mattapintaiseksi ja kosteuttaa tehokkaasti. Ihanteellinen meikinalustuote.

Tehoseerumivaahto 50 ml: Vaahtoseerumi ennaltaehkäisee ihon sarveistumista, tukkeutumien muodostumista ja mikrobien kasvua ihonpinnalla. Vaahdon aktiiviset aineet liuottavat talia ja antavat antibakteerisen vaikutuksen. Vaahto levitetään puhdistuksen jälkeen jolloin se tehostaa päälle levitettävän voiteen tulehduksia ennaltaehkäisevää vaikutusta.

BB voide 50 ml: Sävyttävä päivävoide tasoittaa ihon epätasaisen värin. Tuotteen mineraalipigmentit häivyttävät värivirheitä ja hoitavat öljyt, allantoiini sekä vihreä tee ravitsevat ja rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Voide puhdistaa, tasapainottaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Pastamainen paikallishoitoaine 10 ml: Sisältää antibakteerista sinkkioksidia, jota käytetään paikallisesti tulehtuneille alueille ja näpyille. Sisältää myös kosteuttavaa jojobaöljyä, rauhoittavaa kamomillaa sekä antibakteerista farnesolia.

Löydä lähin Dr.Rimpler kosmetologisi

 

 

Design // Turning Point