Nature meets science -

Welcome to the future

Ajankohtaista

Vegaaniset tuotteet kätevissä matkapakkauksissa

Cutanova tuotelinja on suunniteltu aikuiselle iholle, joka on herkistynyt liian voimaikkaille ihonhoitotuotteille, mutta iän myötä ihonhoidosta pitää löytyä anti-age aktiiviaineita. Cutanova tuotteet sisältävät aktiiviaineita, jotka kosteuttavat, kiinteyttävät ja vahvistavat ihoa. Tuotteet eivät sisällä parabeneja ja ne ovat EO-vapaita.

Pakkaus sisältää:

Hellävarainen puhdistusmaito 50 ml: Täyteläinen ja hellävarainen puhdistusmaito on täydellinen tuote vaativan ja stressaantuneen ihon hoitoon. Vesiliukoinen kollageeni säätelee ihon kosteupitoisuutta puhdistuksen aikana.Suositellaan aikuiselle, kuivalle sekä herkälle iholle.

Hellävarainen kasvovesi 50 ml: Raikas, hieman alkoholia sisältäviä kasvovesi rauhoittaa ihoa ja täydentää puhdistuksen vaativalla, helposti reagoivalla iholla. Malva ja taikapähkinä antavat täydellisen, hoidetun tunteen iholle. Suositellaan aikuiselle, kuivalle sekä herkälle iholle.

Hydrovital kosteuttava 24h kasvovoide kuivalle iholle 30 ml: Cream Hydrovital (O / W) elvyttää ja hoitaa kuivaa ja herkkää ihoa. Se sisältää runsaasti kasviperäisiä öljyjä ja luonnon E-vitamiinia. Voide syväkosteuttaa ihoa ja tasapainottaa talineritystä. Tuloksena on kosteutettu, hyvinvoiva kuulakas iho.

tai

SPF 30 aurinkosuojavoide kasvoille 30 ml: Korkean suojakertoimen aurinkosuojavoide, jossa on erityisen laaja UV-suojafiltteri herkälle kasvojen iholle. Arvokkailla öljyillä on kosteuttava ja suojaava vaikutus. Kasvikuntapohjaiset uutteet sisältävät ursolihappoa sekä B -ja E-vitamiineja. Pitää ihon pehmeänä ja kimmoisana.

Tutustu Cutanova tuotteisiin:

 

Cutanova Anti-age

Tuotelinja aikuisen ihon hoitoon

+ CUTANOVA: Tonic Sensitive

Hellävarainen kasvovesi

Lisätietoja

Raikas, hieman alkoholia sisältäviä kasvovesi rauhoittaa ihoa ja täydentää puhdistuksen vaativalla, helposti reagoivalla iholla. Malva ja taikapähkinää antavat täydellisen, hoidetun tunteen iholle.Suositellaan aikuiselle kuivalle, herkälle iholle.
Ei sisällä EO/PEG, silikoneja eikä parabeeneja. Vegaaninen ja vegetaarinen tuote.

Aktiiviset aineet

• Malva
• Taikapähkinä
• Pantenoli

Käyttö

Kostuta pumpulilaput kasvovedellä. Pyyhi puhdistettu iho pumpulilapuilla tai taputtele kasvovesi iholle. Voidaan käyttää myös silmäkompressivetenä.

Pakkauskoot

457
200 ml
38 €

Cutanova Anti-age

Tuotelinja aikuisen ihon hoitoon

+ CUTANOVA: Cream Hydrovital

Hoitovoide kuivalle iholle 24 h

Lisätietoja

Cream Hydrovital (O / W) on elvyttää hoito kuiva ja herkkä iho. Se sisältää runsaasti kasviperäisiä öljyjä ja luonnon E-vitamiinia.Voide syväkosteuttaa ihoa ja tasapainottaa talineritystä. Tuloksena on kosteutettu, hyvinvoiva kuulakas iho.
Ei sisällä EO/PEG, parabeeneja eikä silikonia. Vegetaarinen tuote.

Aktiiviset aineet

• Maitohappo
• Magnolia
• E-vitamiini
• Aloe vera
• Vehnäöljy
• Maissiöljy

Käyttö

Levitä voidetta pudistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Suositellaan erityisesti kylmänä vuodenaikana.

Hoitolassa

Levitä kasvoille ja kaulalle hoidon päättävänä voiteena. Sopii kevyeen kasvohierontaan. Kun sekaan laittaa Dr. Rimplerin hajusteetonta hierontaöljyä, voiteella voi tehdä pitkän hieronnan.

Pakkauskoot

475
purkki 50 ml
59 €

Cutanova Anti-age

Tuotelinja aikuisen ihon hoitoon

+ CUTANOVA: Cream Photo Symbiotic

Uudistava päivävoide

Lisätietoja

Cream Photo Symbiotic (O / W) on korkealaatuinen ihovaurioita korjaava hoitovoide vaativalle iholle. Yhdistelmä laadukkaita aktiivisia aineita edistää ihon uusiutumista ja suojaa ihoa luonnollisella tavalla stressin ja UV-säteilyn haittavaikutuksilta. Erityinen voidepohja kasviöljyistä ja luonnon E-vitamiinista imeytyy helposti ihoon ja se hoitaa monitasoisesti miehen sekä naisen ihoa. Kevyt, ei-rasvainen koostumus sopii hyvin meikin alle. Sisältää kevyen SPF suojan. Suositellaan aikuiselle herkälle, normaalille sekä sekaiholle.
Ei sisällä parabeeneja. Vegaaninen ja vegetaarinen tuote.

Aktiiviset aineet

• Beeta-glukaaneja
• Kasviflavonoideja
• Japanin pagodipuu
• Auringonkukansiemenöljy
• Skvalaani

Käyttö

Levitä voidetta aamulla puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle.

Pakkauskoot

480
purkki 50 ml
63 €

Cutanova Anti-age

Tuotelinja aikuisen ihon hoitoon

+ CUTANOVA: Beauty Star Pro Age CC-Balm

Sävyttävä päivävoide/ CC -korjausvoide

Lisätietoja

CC-voide on sävytetty päivävoide, jolla on iho elvyttävä vaikutus. Kollageenin ja elastiinin stimulaation synteesi kiinteyttää ihoa. Hienojakoiset luonnolliset mineraalien väripigmentit sulautuvat täydellisesti ihon sävyyn ja luonnon kasviöljyjen ja lipidien koostumus aktivoi ihon uudistumista jättämättä tahmeaa pintaa iholle.
Ei sisällä EO/PEG, silikoneja eikä parabeeneja. Vegaaninen ja vegetaarinen.

Aktiiviset aineet

• Kollageenin ja elastiinin boosteri
• Kemiallinen ja fysikaalinen suoja
• Capucavoi
• Ximeniaöljy
• E-vitamiini
• Mineraalipigmentit

Käyttö

Levitä voidetta aamulla puhdistetulle iholle. Levitä tarvittaessa ihotyypinmukainen seerumi ennen CC -voiteen levitystä.

Pakkauskoot

499
tuubi 50 ml
44 €

Löydä Dr.Rimpler kosmetologit

Design // Turning Point