Nature meets science -

Welcome to the future

Ajankohtaista

Upeat talviset Magic Winter tuotteet ja hemmotteluhoito Dr.Rimpleriltä

Dr.Rimpler kosmetologeilta on saatavilla nyt upeita Magic Winter uutuustuotteita! Magic Winter tuotelinjaan kuuluu miellyttävän tuoksuisia, erittäin laadukkaita ravintotuotteita. Loistavia tuotteita talvi-aikaan kun iho tarvitsee suojaa ja kosteutta erityisen paljon.

* Maitomainen suihkuneste vartalolle 200 ml: Lämpöisen tuoksuinen, hellävarainen ja ihoa hoitava suihkuöljy päivittäiseen pesuun. Tuoksumaailmassa häivähdys karamellia. Tekee ihosta puhtaan, raikkaan ja pehmeän. Sisältää mm. auringonkukan siemenöljyä ja jojobaöljyä.

* Pehmeä ravintovoide käsille ja jaloille 50 ml: Sulautuvan pehmeä ravintovoide käsille ja jaloille. Sisältää mm. kosteuttavaa ureaa ja hedelmäuutteita, jotka auttavat ehkäisemään pigmenttiläiskien syntymistä. Ihanteellinen tuote käsien ja jalkojen ravitsemiseen ja kosteuttamiseen.

* Karamellin tuoksuinen vedetön kasvojenpesutuote 30 ml: Ihoystävällinen, kevyesti karamellille tuoksuva puhdistustuote puhdistaa herkimmänkin ihon hellävaraisesti. Käyttö: Levitä tuotetta puhtaalle iholle, kostuta sormet ja hiero kasvojen ihoa niin, että voide emulgoituu. Huuhtele lopuksi pois huolellisesti veden kanssa. Puhdistuksen jälkeen ei tarvitse käyttää kasvovettä.

* Suklaan tuoksuinen 24 tunnin kasvovoide 50 ml: Kevyesti suklaalle tuoksuva kasvovoide. Imeytyy ihoon hyvin raviten ja kosteuttaen ihoa. Käytä puhtaalle iholle aamuin illoin.

Uutuutena myös ihana Magic Winter hemmotteluhoito kasvoille sekä käsillle ja jaloille! Ihana vitamiinihoito hoitaa väsynyttä ja kuivaa ihoa ja ihana tuoksumaailma täydentää hemmotteluhetken.

Hoito alkaa jalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla. Sen jälkeen iholle suoritetaan alkupuhdistus ja hoitoa jatketaan lämpenevällä kuorintanaamiolla. Hoito jatkuu tehoseerumilla ja rentouttavalla kasvohieronnalla. Kosteuttava naamio ja käsien hieronta viimeistelee hoidon. Lopuksi iho suojataan herkullisen tuoksuisella ja ravitsevalla Magic Winter voiteella.

Löydä Dr.Rimpler kosmetologit

Design // Turning Point