Nature meets science -

Welcome to the future

Ajankohtaista

Basic Clear+ menestystuotteet oikuttelevalle iholle

Kun iho tuottaa ylimääräistä talia, älä yritä tukahduttaa sitä tinkimällä ihon kosteuttamisesta, sillä se johtaa toisenlaisiin iho- ongelmiin. Rasvainen tai öljyinen iho tarvitsee oikeanlaista kosteutusta. Toimintahäiriöt ihossa korjataan säännöllisillä ihonhoito- rutiineilla. Ihon luonnollinen mikrofloora suojaa ihoa tulehduksilta ja niiden aiheuttamilta ongelmilta.

BASIC CLEAR+ ihonhoito- tuotteet auttavat ehkäisemään tulehdusten syntymistä kuivattamatta ihoa! Ihon öljyisyys ja kiilto vähenee ja iho alkaa tuntumaan miellyttävältä. Säännöllisellä hoidolla iho saavuttaa ihanteellisen tasapainonsa.

Tuotelinja on nykyaikaisimman kosmetiikkatieteen ihonhoitotuotteet ’oikuttelevalle’ iholle, jolla saattaa olla taipumusta jopa akneen. Tuotteet sopivat niin nuorisolle kuin aikuisiässä olevalle henkilölle. Päivittäisellä käytöllä ihon luonne muuttuu ja tuotteet auttavat ehkäisemään ikävän arpikudoksen syntymistä/laajentumista.

- auttaa ehkäisemään näppylöiden ja tukkeumien syntyä - tasapainottaa talineritystä

- kosteuttaa

- rauhoittaa ärtynyttä ihoa

Tuotesarjaan kuuluu puhdistusgeeli, kasvovesi, entsymaattinen kuorintajauhe, geelivoide, 24h kasvovoide sekät tehoseerumi.

Tutustu tuotteisiin:

 

Löydä Dr.Rimpler kosmetologit

Design // Turning Point