Nature meets science -

Welcome to the future

Ajankohtaista

Kevään lahjapakkaus Herkälle iholle nyt saatavilla

Kampanjapaketti sisältää herkälle iholle hellävaraisen puhdistusgeelin sekä kolme hajusteetonta hoitotuotetta.

SENSITIVE GENTLE CLEANSING GEL 50 ml: Öljytön ja saippuaton puhdistusgeeli sopii koko kasvoille ja vesiliukoisen silmämeikin poistoon. Sopii myös rosaceaiholle. Puhdistusgeelin erityinen yhdiste silkkiproteiineja ja kamomillaa sekä tensiditön koostumus antaa iholle virkistävän ja herkkää ihoa rauhoittavan vaikutuksen. Ei kuivata ihoa. Sopii myös miehen iholle. Tuote suojelee herkkää silmän limakalvoa.


SENSITIVE TONIC 50 ml: Kasvovesi on suunniteltu erityisesti herkälle ja allergiaan taipuvaiselle iholle.Aktiiviaineet kuten allantoiini ja Afrikkalainen jerikonruusu lisäävät ihon kosteuspitoisuutta ja vahvistavat herkkää ihoa. Päivittäiseen käyttöön.


SENSITIVE CREAM ULTRASENSITIVE 50 ml: Ihoa suojaava ja rauhoittava kasvovoide sopii erittäin herkälle, jopa ärtyneelle iholle. Ammattitaidolla valitut puhtaat luonnon uutteet auttavat vähentämään ihostressiä, ihoärsytyksiä sekä ehkäisevät vapaiden radikaalien ennenaikaista ihoa ikäännyttävää vaikutusta. Hajusteeton voide sisältää mm. chia-öljyä ja skvalaania.


Kampanjatuote / SENSITIVE HY-BASE ULTRASENSITIVE 30 ml - öljytön kosteusseerumi.

Löydä Dr.Rimpler kosmetologit

Design // Turning Point