Nature meets science -

Welcome to the future

Hoidot

Dr. Rimpler hoitovalikoima

Dr. Rimpler kasvohoidoissa käytetään erittäin korkealaatuisia vegaanituotteita, jotka sopivat myös herkän ihon hoitoon. 

Uutuushoito: Vegaaninen kasvohoito ihon hyvinvointiin ja kosteuttamiseen

Dr. Rimpler hoitovalikoima

100 % vegaaninen kasvohoito

Kaunistaa, raikastaa ja kosteuttaa ihoa

Lisätietoja

Hoito tehdään puhtailla ja laadukkailla CUTANOVA ORGANICS tuotteilla, jotka ovat 100% vegaanisia tuotteita. Hoitoon sisältyy kuorinta, tehoseerumi, kasvohieronta ja erikoisnaamio. Erityispiirteenä on kuorinnassa käytettävä kristalloitu meripihkarae sekä puhtaan WHITE BALTIC mineraalijauhon lisääminen hierontavoiteeseen ja kasvonaamioon. Bio-orgaaninen hoito sopii kaikille ihotyypeille.

100 % vegaaninen kasvohoito 60 min
76 €

Dr. Rimpler hoitovalikoima

Winter Magic: Talviajan vitamiinihoito

Energiaa, kosteutta ja vitamiineja väsyneelle iholle

Lisätietoja

Kokonaisvaltainen erikoishoito, jossa hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla.

Kasvojen kuorintaan käytetään lämpenevää entsymaattista erikoiskuorintaan. Hoitoon sisältyy tehoseerumi, rentouttava kasvohieronta, naamio sekä käsien kuorinta ja käsivoide. Tuoksumaailma on suklaan, toffeen ja kaakaon eri vivahteita. Herkullisen lämmin ja kiehtova hoitokokonaisuus ihon ravitsemiseen ja kosteuttamiseen.

Energisoiva kasvohoito 70 min
102 €

Dr. Rimpler hoitovalikoima

Basic Clear+ ihonpuhdistushoito

Epäpuhtaalle ja oikuttelevalle iholle, jolla saattaa olla taipumusta jopa akneen

Lisätietoja

Tehokas hoito oikuttelevalle iholle, auttaa ehkäisemään näppylöiden ja tukkeumien syntyä, tasapainottaa talineritystä sekä kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Hoito siäsltää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, tehoseerumin sekä lopuksi talineritystä tasapainottavan naamion. Hoito viimeistellään Basic Clear+ tuotelinjan kosteuttavalla geelivoiteella tai 24 h kasvovoiteella. Hoito sopii sekä nuorten että aikuisten iholle.

Basic Clear+ ihonpuhdistushoito 60 min
71 €

Dr. Rimpler hoitovalikoima

Basic Clear+ kasvohoito hieronnalla

Oikuttelevalle ja epätasapainossa olevalle iholle

Lisätietoja

Tehokas hoito oikuttelevalle iholle, auttaa ehkäisemään näppylöiden ja tukkeumien syntyä, tasapainottaa talineritystä sekä kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Hoito siäsltää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin, rentouttavan kasvohieronnan sekä lopuksi ihoa tasapainottavan erikoisnaamion. Hoito viimeistellään Basic Clear+ tuotelinjan kosteuttavalla geelivoiteella tai 24 h kasvovoiteella. Hoito sopii sekä nuorten että aikuisten iholle.

Basic Clear+ kasvohoito hieronnalla 60 min
102 €

Dr. Rimpler hoitovalikoima

Sensitive - Herkän ihon kasvohoito

Herkälle, ohuelle ja punoittavalle iholle

Lisätietoja

Hoito rauhoittaa ja kosteuttaa tehokkaasti herkkää ihoa, lopputuloksena kirkas, kaunis, rauhallinen ja ravittu iho. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hellävaraisen kuorinnan, ihon tarpeiden mukaan valitun tehoseerumin sekä rentouttavan kasvohieronnan. Hoito päättyy ihoa rauhoittavaan erikoisnaamioon. Rauhoittava ja kosteuttava loppuvoide viimeistelee hoidon. Sensitive hoito tehdään hajusteettomilla tuotteilla, joten se soveltuu hyvin myös allergisille ja hajusteherkille.

Herkän ihon kasvohoito 60 min
88 €

Dr. Rimpler hoitovalikoima

Xcelent - Anti-age kasvohoito hieronnalla

Kuivalle, aikuiselle, väsyneelle iholle

Lisätietoja

Hoito energisoi ja stimuloi ihon toimintoja sekä kiinteyttää ja häivyttää juonteita. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella Xcelent -tuotelinjan puhdistusgeelillä, sen jälkeen iho kuoritaan. Kuorinnan aikana tehdään rentouttava käsihieronta. Hoito jatkuu energiaseerumilla ja rentouttavalla kasvohieronnalla. Hoidon päättää ihoa tehokkaasti uudistava erikoisnaamio, joka vahvistaa ihoa ja tasoittaa ihon rakennetta. Q10 anti-age kasvovoide päättää hoidon kosteuttaen ja kiinteyttäen ihoa tehokkaasti.

Xcelent anti-age kasvohoito hieronnalla 60 min
110 €

Dr. Rimpler hoitovalikoima

Uudistava AHA -hedelmähappo kasvohoito

Raikastaa, puhdistaa ja kirkastaa ihoa, sarjahoitona auttaa ihoa uusiutumaan kokonaan

Lisätietoja

Hoito tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa tehokkaasti, lisää kimmoisuutta, supistaa laajentuneita huokosia, häivyttää juonteita sekä stimuloi kollageenin muodostumista kiinteyttäen ihoa sekä helpottaa epäpuhtaan ihon ongelmia ja auttaa ehkäisemään huokosien tukkeutumista ja tulehdustiloja. Hoito alkaa alkupuhdistuksella, jonka jälkeen iholle levitetään uudistava hedelmähapponeste. Hoidon päättää ihoa rauhoittava pH-arvoa neutralisoiva erikoisnaamio. Lopuksi iholle levitetään ihotyypin mukainen kosteusvoide. Parhaimmat tulokset saavutetaan käyttämällä kotihoitona AHA -hedelmähapponaamiota säännöllisesti kosmetologin ohjeiden mukaan.

Ihoa uudistava AHA -kasvohoito 45 min
75 €

Design // Turning Point