Luxury and tradition -

Pour le beauté naturelle

Ajankohtaista

Kiinteyttävä A-H-A kasvoseerumi

- Veltostuneelle iholle: uudistaa

- Kuivan karhealle iholle

- Epäpuhtaalle iholle

- Pinnallisten arpikudosten hoitoon

Pumppupullo (6% pH 3,5) 20 ml:

Kosteuttavaa ja uudistavaa seerumia suositellaan kuivalle ja juonteikkaalle iholle sekä paksuuntuneelle ja epäpuhtaalle iholle. Iho pehmenee ja matalat juonteet siloittuvat. Ihon väri raikastuu ja talituotanto tasapainottuu. Sisältää mm. maito-, glykoli-, omena- ja mustikkahappoa, sakkaroosia, pomeranssia, vaahterasiirappia ja tamarindia.

Käyttö: Levitä puhtaalle iholle aamuin illoin. Aluksi kerran päivässä, joka toinen päivä. Seerumi saattaa kihelmöidä lievästi iholla seerumin levittämisen jälkeen. Totuta iho seerumiin vähitellen. EI SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE!

Isabelle Lancray kosmetologeilta: A-H-A hedelmähappokäsittely kasvohoito

AHA-hoitoa suositellaan: Ikääntyvälle, veltostuneelle, kuivalle, epäpuhtaalle sekä sekaiholle. Maito,- glykoli-, omena ja mustikkahappo -yhdistelmästimuloi ihosoluja monipuolisesti sekä lisää ihon kosteuspitoisuutta. AHA-happojen vaikutusta syvennetään vaikutusajalla. Yksittäiskäsittelynä iho kirkastuu, kimmoisuus lisääntyy, rypyt madaltuvat ja iho näyttää raikkaan kauniilta. Sarjahoidoilla tasapainotetaan ihon talineritystä ja tulehdusherkkyyttä, kiinteytetään ihoa, tasoitetaan ihon väriä ja pidemmillä sarjahoidoilla saadaan tuloksia pinnalliseen arpikudokseen.

Löydä lähin Isabelle Lancray kosmetologisi

Design // Turning Point