Luxury and tradition -

Pour le beauté naturelle

Ajankohtaista

Vitamina puhdistustuotteilla raikkautta ja kosteutta iholle

Vitamiinien riittävä saanti on hyvinvoinnin perusta. Vitamina tuotteet tarjoavat iholle vitamiinilisän, joka ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä ja pitää ihon elinvoimaisena. Monivaikutteinen, raikas ja hedelmäinen ihonhoitolinja ylläpitää ihon luonnollista kauneutta ja nuorekkuutta. Vitamiinien lisäksi tuotteet sisältävät muita hyviä aktiiviaineita esimerkiksi esimerkiksi mandariiniuutetta ja kiivin kasvisoluja jotka uudistavat ihoa sekä mangoa auringonkukansiemenöljyä joka ravitsee ihoa. 

Vitamina Mousse Démaquillante - Hedelmäinen puhdistusvaahto 100 ml: Pehmeä, täyteläinen puhdistusvaahto kasvojen päivittäiseen puhdistukseen kaikille ihotyypeille. Virkistävä ainesosa, mandariini, antaa tuotteelle hedelmäisen ja raikkaan tuoksun. Oliiveista saatu puhdas skvalaani pitää huolta ihon rasva-aineenvaihdunnasta sekä tasoittaa ja pehmittää ihoa. Uusi, moderni airspray-pumppupullo takaa miellyttävän vaahtoavan koostumuksen ja oikean annostelun ilman haitallisia aerosoleja. Tuote on erittäin riittoisa sen vaahtoavan koostumuksen ansiosta.

Vitamina Mousse Tonique - Vaahtoava kasvovesi 100 ml: Raikas ja hedelmäinen vaahtoava kasvovesi kasvojen, kaulan ja decolleten päivittäiseen puhdistukseen kaikille ihotyypeille. Piristävä ainesosa, mandariini, rikastettuna vitamiineilla raikastaa ihon ja valmistaa sen vastaanottamaan kasvojen hoitotuotteet. Ei sisällä EO/PEG, silikoneja tai parabeeneja. Vegaaninen ja vegetaarinen tuote.

Löydä lähin Isabelle Lancray kosmetologisi

Tutustu Vitamina tuotteisiin:

Vitamina

Vitamiinit, kosteus ja suoja iholle 

Vitamined Cocktail Cream

24 h vitamiinivoide

Lisätietoja

Voide sisältää runsaan vitamiiniyhdistelmän, E-, F- ja A-vitamiinia (stabiloitu A -vitamiini), jotka aktivoivat ihoa ja suojaavat sitä tehokkaasti. Hyaluronihappo huolehtii ihon kosteustasapainosta epidermiksen ylemmillä tasoilla ja aktivoi samalla allantoiinin vaikutuksia iholla. Suositellaan päivävoiteeksi Créme Au Retinol -yövoiteen kanssa. Ihanteellinen myös 24 tunnin käyttöön.
Ei sisällä EO/PEG tai parabeeneja. Vegaani ja vegetaarinen tuote.

Aktiiviset aineet

• Vitamiiniyhdiste E, F ja A: kosteuttaa, suojaa, ravitsee, aktivoi
• Vehnänalkioöljy: kosteuttaa, pehmittää
• Hyaluronihappo: kosteuttaa

Käyttö

Levitä voidetta aamuin illoin puhtaille kasvoille ja kaulalle kevyesti hieroen kunnes voide on täysin imeytynyt ihoon.

Tuoteryhmä

Voide / Geeli

Pakkauskoot

1.10120
purkki 50 ml
62 €

Vitamina

Vitamiinit, kosteus ja suoja iholle 

Retinol Cream + Vitamin E

Juonteita silottava Anti-Age A -vitamiinivoide

Lisätietoja

Erityinen anti-age ihonhoitotuote, jossa yhdistyvät kapseloidun, puhtaan A-vitamiinin (aktiivinen A-vitamiini) ja kirkastavan, ihoa stimuloivan salisyylihapon teho. Lisäksi voide sisältää suojaavaa E-vitamiinia ja luonnon macadamiaöljyä. Ensimmäisen viikon aikana iho aktivoituu ja ulkoasu kirkastuu. Neljän käyttöviikon jälkeen kevyet juonteet ovat selkeästi vähentyneet ja pehmentyneet. Kahdeksan käyttöviikon kuluttua jopa syvemmät juonteet ovat silminnähden siloittuneet, iho on vahvistunut ja elastinen.
Ei sisällä EO/PEG tai parebeeneja. Vegaani ja vegetaarinen tuote.

Aktiiviset aineet

• Vitamiinikapselit: antioksidanttinen, parantaa mikroverenkiertoa ja sidekudoksen kiinteyttä, estää vanhuuden efeliidejä, silottaa juonteita, kirkastaa, rauhoittaa, vahvistaa
• Macadamiaöljy: pehmittää
• Salisyylihappo: kirkastaa
• E-vitamiini: antiradikaali, suojaa

Käyttö

Levitä voidetta joka ilta ohut kerros puhtaalle, kuivalle iholle. Imeytä voide ihoon kevyesti hieroen. Voiteen levittämisen jälkeen tuntuva aktiivinen tunne on normaalia. Jos tunne jatkuu useiden tuntien ajan, käytä voidetta vain joka toinen tai kolmas ilta.

Tuoteryhmä

Voide / Geeli

Pakkauskoot

1.10115
tuubi 25 ml
54 €

Vitamina

Vitamiinit, kosteus ja suoja iholle 

VITAMINA Velvety Cream with Vitamins

Vitaminoitu tyrnimarjavoide kasvoille

Lisätietoja

Täyteläinen vesi öljyssä voide antaa erittäin kuivalle ja rasvaköyhälle iholle todellisen vitamiinipotkun. Korkealuokkaiset kasvipohjaiset aktiiviaineet antavat iholle tärkeitä ravintoaineita, kosteutta samalla siloittaen ja pehmentäen ihoa. Acerola-kirsikka sisältää runsaasti C -vitamiinia ja mineraaleja, jotka tasoittavat ihon sävyä ja hoitavat ihoa. Tuotteessa on myös vapaita radikaaleja tuhoavaa ja antioksidanttista E-vitamiinia sekä tyrnimarjaöljyä, joka estää ihon ennenaikaista vanhenemista.Voide suojaa ihoa kylmältä säältä.
Ei sisällä EO/PEG tai parabeeneja. Vegetaarinen tuote.

Aktiiviset aineet

• A-vitamiini: antioksidantti
• E-vitamiini: antiradikaali
• F-vitamiini: rasvahappo
• Skvalaani: pehmittää, suojaa
• Acerolakirsikka: ihoa hoitava
• Tyrnimarja: estää ennenaikaista vanhenemista

Käyttö

Levitä voidetta aamulla kasvoille, kaulalle ja dekolteelle kevyesti hieroen, kunnes voide on täysin imeytynyt ihoon.

Tuoteryhmä

Voide / Geeli

Ihotyyppi

Kuiva- kosteusköyhä iho

Pakkauskoot

1.10125
purkki 50 ml
80 €

Vitamina

Vitamiinit, kosteus ja suoja iholle 

VITAMINA Fruity Creamy Mask

Elävöittävä vitamiininaamio kasvoille

Lisätietoja

Voidemainen, elvyttävä naamio kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Naamion vaikutus tukee ja korjaa epidermiksen hydrolipidikalvoa palauttaen ihon terveeseen, normaaliin tilaan, jolloin se pystyy toteuttamaan elintärkeää suojaavaa tehtäväänsä. Sitruunan ja kiivin uutteet sekä ihoa energisoiva sekoitus rasvaliukoisia vitamiineja ja tyydyttämättömiä rasvahappoja stimuloivat soluaineenvaihduntaa, puhdistavat ja raikastavat ihoa ja palauttavat ihon normaalin tasapainon. Naamio sopii myös silmänympärysiholle.
Ei sisällä EO/PEG tai parabeeneja. Vegetaarinen tuote.

Aktiiviset aineet

• Skvalaani: pehmittää
• Hamppuöljy: sisältää runsaasti rasvahappoja
• Glyseriini: kosteuttaa
• Sitruunauute: supistava, vaalentava
• Kiiviuute: sisältää runsaasti C-vitamiinia

Ominaisuudet

Elvyttää, kosteuttaa ja piristää.

Käyttö

Levitä naamiota ohut kerros kasvoille, kaulalle ja silmänympärysiholle. Anna vaikuttaa 15 minuuttia. Poista kasvopaperilla tai jätä vaikuttamaan yön yli. Käytä naamiota iltaisin kerran viikossa.

Tuoteryhmä

Naamio

Pakkauskoot

1.10130
tuubi 50 ml
39 €

 

Design // Turning Point