Talviajan rasittamalle iholle SOIR D'HIVER kausituotteet

Isabelle Lancray -tuotesarja tarjoaa todellista vegaania ihonhoitoa lämpimillä tuoksuilla

Kylmä pakkasaika tuo mukanaan odotuksen ihanista, rentouttavista ja nautinnollisista talvi-illoista. Tunnelman kohottajia on monia: kynttilän palaminen, lämmin juotava, pehmeä puuvillapeitto, rentouttava musiikki, takkatulen lämpö, lämmin keitto ja hyvät ystävät.

Isabelle Lancray:n uudet SOIR D’HIVER -tuotteet ravitsevat ja kosteuttavat talven kylmyydestä rasittunutta ihoa. Tuoksumaailma on aisteja hellävaraisesti hivelevä. Aktiiviaineena käytetään mm. puuvillasiemenöljystä saatuja peptidejä. Kotihoitotuotteiden lisäksi kokonaisuuteen sisältyy täydellisen rentouttava ja runsaasti aktiiviaineita sisältävä kasvohoitokokonaisuusa, jossa huomioidaan myös kaulan ja dekolteen iho.

Tuotevalikoimaan kuuluu:

* lämmittävä jalkavoide

* suihkugeeli ja vartalovoide 

* kasvovoide

* seerumi kaulan- ja dekolteen hoitoon.

Isabelle Lancraylta saatavissa myös Soir D´Hiver hemmotteleva kasvohoito. Rentouttavassa ja hemmottelevassa kasvohoidossa käytetään myös lämmitettäviä/viilennettäviä hierontapäitä ja huomioidaan koko keho!

Hoito alkaa lyhyellä jalkahieronnalla, joka toteutetaan tuotelinjan lämmittävällä jalkavoiteella. Hoito jatkuu alkupuhdistuksella sekä kuorinnalla, jonka jälkeen kasvoille levitetään tehoseerumi jota seuraa rentouttava kasvohieronta. Hieronnan jälkeen kasvoille levitetään kosteuttava ja kiinteyttävä kaulaseerumi. Hoito huipentuu erikoisnaamioon, jonka jälkeen iholle levitetään ravitseva, miellyttävän tuoksuinen tuotelinjan hoitovoide.

Löydä Isabelle Lancray kosmetologit