Luxury and tradition -

Pour le beauté naturelle

Ajankohtaista

Isabelle Lancray Bodylia

Makean suolaiset vartalonhoitotuotteet

Vartalon iho tarvitsee hoitoa kuten, kasvojenkin iho. Vartalon ihon kunto heijastaa myös kehon hyvinvointia. Vartalon hoidolla on erilaisia yksilöllisiä tarpeita, jotka myös muuttuvat iän myötä, kuten kuiva iho, selluliittia, veltostunut iho, karheutta, painon muutosta jne...Päivittäisellä säännollisellä perushoidolla saavutamme aktiiviaineille vastaanottavaisen, pehmeän ja joustavan vartalon ihon.

Innovatiivisen Bodylia vartalohoitosarjan kehitys pohjautuu Isabelle Lancrayn kokemukseen korkealuokkaisten ja ylellisten kasvohoitotuotteiden kehittäjänä. Tuotesarja vastaa vartalon ihon erityistarpeisiin sekä tarjoaa kohdennettua hoitoa vartalon eri ongelma-alueille. Oikein valittujen hoitojen ja kotihoidon yhdistelmällä voidaan kiinteyttää ihoa, vähentää selluliitin näkyvyyttä sekä hoitaa lisää täyteläisyyttä kaipaavia ihoalueita, kuten dekolteeta ja kämmenselkiä. Onnistuneen hoidon johdosta iho on kimmoisa ja hyvinvoiva.

Bodylia vartalohoitotuotteiden tehokkaiden hoitovaikutusta antavien aktiiviaineiden lisäksi niihin on yhdistetty Ranskan Provencessa ja Bretagnessa kasvavista alkuperäiskasveista saatavia aktiiviaineita.

AKTIIVIAINEET:

Isabelle Lancray kosmetologihoitola - Bodylia makean suolainen vartalohoito:

Vartalohoito kestää noin tunnin. Hoidon aikana vartaloniho kuoritaan makean suolaisella vartalokuorinnalla, aineenvaihduntaa vilkastutetaan muokkaavalla ja kiinteyttävällä tehoaineella ja rentouttavalla vartalohieronnalla. Iho on pehmeä ja heleä vartalohoidon jälkeen. Hoitoa suositellaan sarjahoitona esim. painonpudotuksen yhteydessä.

 ›› etsi lähin Isabelle Lancray -kosmetologisi

Design // Turning Point