Luxury and tradition -

Pour le beauté naturelle

Ajankohtaista

Oireileva iho - hormonaalinen epätasapaino?

Kaksi iho-ongelmaa – yksi ratkaisu!

1. Sekaiho, laajentuneet huokoset ja epäpuhtaudet
2. Ihon ikääntyminen ulkoisista tekijöistä johtuen

Raikas ja elinvoimainen iho - luonnollisesti

PURALINE Detox ihonhoitolinja on suunniteltu vaativalle aikuiselle iholle, joka oireilee hormonaalisista muutoksista tai ympäristötekijöistä johtuen. Puraline Detox tuotteet hoitavat aikuisen ihon epäpuhtauksia hellävaraisesti, mutta tehokkaasti.

Ihon solutoiminnot ja solujen uusiutuminen toimii tehokkaammin, kun iho kykenee poistamaan haitallisia kuona-aineita. Ikääntymistä voidaan ehkäistä tehostamalla solujen kykyä poistaa aineenvaihdunnan sivutuotteina muodostuneita kuona-aineita.

PURALINE Detox tuotteet antavat iholle elinvoimaa tehostamalla ihon luontaista puhdistautumista. Detox-linjan neljä hoitotuotetta eivät ainoastaan pidä ihoa raikkaana ja puhtaana, vaan ne myös ehkäisevät ihon ikääntymistä.

PURALINE Detox tuotelinja huomioi aikuisen ihon erityistarpeet huomioiden ennenaikaisen ikääntymisen ehkäisyn merkityksen ihon hyvinvoinnille.

Tuotteet sisältävät oliivinlehtiuutetta, joka sisältää luontaisesti oleuropeiinia. Oleuropeiini on tunnettu kyvystään aktivoida proteasomeja, jotka pilkkovat vaurioituneita proteiineja.

Kiinalaisista taateleista saatava jujube-uuteantaatehokkaan antioksidanttisuojan ja auttaa rauhoittamaan ihoa.

Puhdistava ja virkistävä uutuuskasvohoito kosmetologiltasi!

Luonnosta peräisin oleva aktiiviaineita ja kivihiiltä sisältävä levänaamio kirkastaa ihoa ja suojaa vapaiden radikaalien haittavaikutuksia. Kasvohoito edistää kuona-aineiden poistumista ihosta ja ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Kasvohoitoon sisältyy entsymaattinen kuorinta, syväpuhdistava hiilinaamio, kaksi tehoseerumia, kevyt hieronta ja tasapainottava naamio.

Erikoishoito sopii myös lahjahoidoksi.

Lähimmän kosmetologisi löydät täältä.

Kotihoitotuotteet

Detox - Raikas ja mattapintainen iho

Aikuisen ihon epätasapainon hoitamiseen

- Créme Detoxifiante

24 tunnin hoitovoide

Lisätietoja

Tehokkaasti kosteuttava 24 tunnin hoitovoide aikuiselle iholle, jolla on taipumusta epäpuhtauksiin. Tuote sisältää kevyen aurinkosuojan päivittäiseen tarpeeseen.
Oliivinlehtiuute ja kiinalaisista taateleista saatava jujube-uute tehostavat solujen puhdistautumista ja kuona-ainaiden poistumista ihosta. Detox-vaikutuksen avulla ihon stressinsietokyky kasvaa, ihon uusiutuminen tehostuu ja iho näyttää nuorekkaammalta. Iirisuutteen, sinkkisulfaatin ja retinyylipalmitaatin yhdistelmä auttaa tasapainottamaan talineritystä ja ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista.

Aktiiviset aineet

• Iirisuutteen, sinkkisulfaatin ja retinyylipalmitaatin: tasapainottaa ja uudistaa ihoa sekä ennaltaehkäisee epäpuhtauksia.
• Oliivinlehtiuutteen sisältämä oleuropeiini: tehostaa kuona-aineiden poistumista
• Kiinalaisesta taatelista saatava jujube-uute: tehostaa kuona-aineiden poistumista
• Levaani: kosteuttaa ihoa

Ominaisuudet

Tehostaa kuona-aineiden poistumista ja ihon puhdistautumista sekä tasapainottaa talineritystä ja ihon uusiutumista.

Käyttö

Aamuin illoin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Parhaiden tuloksien aikaansaamiseksi suositellaan käytettäväksi yhdessä Puraline Detox linjan seerumin, naamion ja paikallishoitotuotteen kanssa. Sopii käytettäväksi meikin alla.

Hoitolassa

Käytetään Detox-hoidon päättävänä voiteena sekä myös selän puhdistavan hoidon päätteeksi.

Pakkauskoot

1.15075
tuubi 50 ml
55 €

Detox - Raikas ja mattapintainen iho

Aikuisen ihon epätasapainon hoitamiseen

Sérum Teint Pur

Tehoseerumi seka- ja epäpuhtaalle iholle

Lisätietoja

Helpottaa monipuolisesti seka- ja epäpuhtaan ihon ongelmia. Sisältää tasapainottavaa iirisuutetta, sinkkisulfaattia ja retinyylipalmitaattia sekä kosteuttavaa levaania ja hyalurnoihappoa. Kasviuutteiden (inkivääri, kaneli ja punaluppio) yhdistelmä ehkäisee liiallisen bakteerikasvun aiheuttamaa tulehduksellista ongelmaa.

Aktiiviset aineet

• Iirisuutteen, sinkkisulfaatin ja retinyylipalmitaatin: yhdistelmä tasapainottaa ja uudistaa ihoa sekä ennaltaehkäisee epäpuhtauksien muodostumista.
• Oliivinlehtiuutteen sisältämä oleuropeiini ja kiinalaisesta taatelista saatava jujube-uute: tehostavat kuona-aineiden poistumista
• Levaani ja hyaluronihappo: kosteuttavat ihoa
• Inkivääri-, kaneli- ja punaluppiouutteista: kasviuutteiden yhdistelmä ehkäisee liiallisen bakteerikasvun aiheuttamaa talin pilkkoutumista ja tulehdusta edistävien aineiden muodostumista.

Ominaisuudet

Tehostaa kuona-aineiden poistumista ja ihon puhdistautumista sekä tasapainottaa talineritystä.

Käyttö

Levitä puhtaalle iholle kevyesti painelemalla. Anna kuivahtaa ennen kuin levität kasvovoiteent (Puraline Detox Cream). Käytä aamuin ja/tai illoin.

Hoitolassa

Sopii erityisen hyvin täydentämään puhdistavaa Detox-hoitoa. Levitetään kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle kevyesti hieromalla tai tehokkaamman hoitovaikutuksen saamiseksi voidaan imeyttää ultraäänilaitteen avulla.

Pakkauskoot

1.15085
pump.pullo 20 ml
58 €

Detox - Raikas ja mattapintainen iho

Aikuisen ihon epätasapainon hoitamiseen

Gel Anti-Spot

Paikallishoitoaine epäpuhtauksille

Lisätietoja

Nestemäisen suojakalvon epäpuhtauksien päälle muodostava paikallishoitoaine laskee tulehduksia ja poistaa iholta liiallista talia. Suojakalvon ansiosta aktiiviaineet pääsevät vaikuttamaan hoidettavalla alueella ja iho toipuu nopeammin. Kasviperäisten aktiiviaineiden ja salisyylihapon yhdistelmä tasapainottaa talineritystä, ehkäisee kuolleen solukon kerääntymistä huokosiin ja nopeuttaa epäpuhtauksien parantumista.

Aktiiviset aineet

• Iirisuutteen, sinkkisulfaatin ja retinyylipalmitaatin yhdistelmä: tasapainottaa ja uudistaa ihoa sekä ennaltaehkäisee epäpuhtauksia.
• Syklodekstriini: poistaa iholta liiallista talia
• Salisyylihappo: auttaa irrottamaan sarveistumia sekä rauhoittaa tulehduksia.

Ominaisuudet

Rauhoittaa tulehduksia ja poistaa kuollutta solukkoa huokosista. Tasapainottaa talineritystä.

Käyttö

Käytetään paikallisesti ongelma-alueilla Puraline Detox linjan seerumin ja hoitovoiteen alla. Annetaan kuivua iholle ennen seerumin ja hoitovoiteen levittämistä.

Hoitolassa

Käytetään paikallisesti papuloiden ja pustuloiden päälle puhdistavan Detox-hoidon päätteeksi ennen seerumin ja hoitovoiteen levitystä.

Pakkauskoot

1.15090
tuubi 15 ml
34 €

Detox - Raikas ja mattapintainen iho

Aikuisen ihon epätasapainon hoitamiseen

PURALINE Perfecting Detox Mask

Puhdistava voidenaamio

Lisätietoja

Ihoa puhdistava ja kuona-aineita poistava voidenaamio, joka rauhoittaa ja kirkastaa aikuista epäpuhtauksiin taipuvaa ihoa. Säännöllisesti käytettynä tasoittaa ihon sävyä sekä tekee ihon pinnasta sileämmän. Tasapainottavat kasviuutteet rauhoittavat ihoa.Oliivinlehtiuute ja kiinalaisesta taatelista saatava jujube-uute tehostavat solujen puhdistautumista ja kuona-aineiden poistoa ihosta. Detox-vaikutuksen avulla ihon stressinsietokyky kasvaa, ihon uusiutuminen tehostuu ja iho näyttää nuorekkaammalta. Iirisuutteen, sinkkisulfaatin ja retinyylipalmitaatin yhdistelmä auttaa tasapainottamaan talineritystä sekä ekäisee epäpuhtauksien muodostumista.

Aktiiviset aineet

• Iirisuutteen, sinkkisulfaatin ja retinyylipalmitaatin yhdistelmä: tasapainottaa ja uudistaa ihoa sekä ennaltaehkäisee epäpuhtauksien muodostumista
• Allantoiini: rauhoittaa ihoa
• Kaoliini: poistaa iholta liiallista talia
• Oliivinlehtiuutteen sisältämä oleuropeiini ja kiinalaisesta taatelista saatava jujube-uute: tehostavat kuona-aineiden poistumista
• Levaani: kosteuttaa ihoa
• Inkivääri-, kaneli- ja punaluppiouutteista koostuva kasviuutteiden yhdistelmä: ehkäisee liiallisen bakteerikasvun aiheuttamaa talin pilkkoutumista ja tulehdusta edistävien aineiden muodostumista

Ominaisuudet

Ihon puhdistautumista tukeva ja kuona-aineita sekä liiallista talia poistava vaikutus.

Käyttö

Useita kertoja viikossa. Annetaan vaikuttaa 15 minuuttia ja jäljelle jäänyt naamio huuhdellaan pois. Lopuksi iholle levitetään Puraline Detox linjan hoitovoide.

Hoitolassa

Sopii erityisen hyvin käytettäväksi puhdistavan Detox-hoidon naamiona.

Pakkauskoot

1.15080
tuubi 50 ml
47 €

 

Design // Turning Point