Teknologinen

Anti-Age vallankumous

Ajankohtaista

Tehokkaat Laser & Radiotaajuushoidot

IHON IKÄÄNTYMINEN

Ihon ikääntyessä sen rakenne muuttuu ja toiminnot hidastuvat. Fysiologisten toimintojen hidastuminen ja heikentyminen näkyvät ihon pinnassa mm. juonteina ja ryppyinä, laikukkaana värinä, pigmenttiläiskinä, veltostumisena ns. "tyhjänä" ihona sekä ihon ohentumisena. Lisäksi tukikudokset jäykistyvät ja vesimäärä ihossa vähenee ja auringon UV -säteilyn sietokyky alenee huomattavasti.

LASER- JA RADIOTAAJUUSHOIDOT IHON IKÄÄNTYMISTÄ VASTAAN

NuovaPelle -hoitomenetelmässä käytetään kahta erilaista teknologiaa, laser- ja bipolaarista kapasitiivista radiotaajuusteknologiaa, jotka edistävät kasvon kudosten uudistumista ja elpymistä. NuovaPelle tarjoaa kivuttoman ja tehokkaan ihon nuorekkuutta lisäävän hoitomenetlmän, joka on erittäin hyvä vaihtoehto mm. lääkärien tekemille toimenpiteille. 

RF - RADIOTAAJUUSHOITO LIFTAA KASVOJEN PIIRTEITÄ JA MUOTOILEE VARTALON ÄÄRIVIIVOJA

BeautyChic -radiotaajuushoito kiinteyttää ja tasoittaa ihoa, vahvistaa tukikudoksia ja lisää ihon kimmoisuutta huomattavasti. Hoitomenetelmässä hyödynnetään radiotaajuutta, joka on sähkömagneettista säteilyä. Ihosoluihin ja kudoksiin saadaan sekä lisäenergiaa että lämpöä, joiden yhteisvaikutuksesta ihon pinta kiinteytyy, solukalvojen läpäisevyys lisääntyy, entsyymitoiminta aktivoituu, kollageenisäikeet supistuvat ja ihon rakenne silottuu merkittävästi.

Design // Turning Point