Skin technology

The leader in scientific skincare

Ajankohtaista

Nimuen lahjapakkaukset saatavilla

Nimuella on upeita lahjapakkauksia tänäkin vuona pukinkonttiin laitettavaksi!

Punainen A.I. lahjapakkaus sisältää Upean tuntuisen anti-age tehoseerumin silmänympärysiholle

Kahdeksan aktiiviaineen yhdistelmä kuljetinmenetelmässä auttaa ravitsemaan, palauttamaan kiinteyttä ja napakoittamaan silmänympärysalueen ihoa. Jättää ihon joustavammaksi ja kuulaamman näköiseksi.Sisältää mm. ihoa napakoittavaa durranvarsiuutetta, kosteuttavaa ja korjaavaa sikurinjuuriuutetta, solujen hyvinvointia edistävää myrtinlehtiuutetta sekä juonteita madaltavaa kehäkukkauutetta.

Tähdenmallisia Ihonpuhdistuslahjapaketteja on kahta erilaista!

 

Puhdistusgeeli - Cleansing Gel 60 ml:

Hapan puhdistustuote, joka ei häiritse ihon luontaista pH:ta. Kevyesti kuoriva vaikutus. Jättää ihon puhtaaksi ja pehmeän tuntuiseksi. Ei kuivata ihoa. Sopii puhdistuksen lisäksi myös meikin poistoon, mukaanlukien silmämeikki.

Sekä Hoitoneste - Conditioner 60 ml:

Tasoittaa ihon pintaa ja heleyttää ihoa. Kevyesti kuoriva vaikutus. Edistää ihon uusiutumista. Antibakteerinen ja tulehduksia ehkäisevä.


 

Cleansing Gel Lite - Puhdistusgeeli 60 ml:

Puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Jättää ihon puhtaan ja pehmeän tuntuiseksi. Sopii puhdistuksen lisäksi myös meikin poistoon, mukaanlukien silmämeikki.

Sekä Conditioner Lite - Hoitoneste 60 ml

Rauhoittava ja kosteuttava hoitoneste herkistyneelle iholle. Auttaa kuntouttamaan ja jälleenrakentamaan ihoa. Virkistää, viilentää ja rauhoittaa ihoa. Kosteuttaa ja suojaa ihoa. Uudistaa ihoa hellävaraisesti.

Loistavia lahjaideoita!

Löydä Nimue kosmetologit

Design // Turning Point