Elvyttävät erikoishoidot

Hoitomenetelmän teho perustuu ihon luontaisen kollageenituotannon aktivointiin. Ikääntymisen myötä ihon luontainen kollageenituotanto hidastuu ja kollageenin pilkkoutuminen kiihtyy. Mikroneulaus aktivoi ihoa tuottamaan kollageenia ja siten saadaan näkyviä hoitotuloksia juonteiden ja ihon veltostumisen hoidossa. Mikroneulausrullan lisäksi hoidossa käytetään puhtaita ja aktiivisia ihonhoitotuotteita, jotka huolehtivat ihon kiinteytymisen lisäksi ihon pinnan hyvinvoinnista ja kosteuspitoisuudesta.

Hoitomenetelmä toteutetaan aina sarjahoitona. Tuloksia näkyy jo hoitosarjan aikana ja ihossa tapahtuu muutoksia vielä kuukausien jälkeen hoitosarjan päätyttyä.

Erikoiskäsittelyt kasvoille

Mikroneulaushoitosarja - Kiinteyttää, vahvistaa ihoa

Toteutetaan kuuden käsittelyn hoitokokonaisuutena

Lisätietoja

Turvallinen Nimue mikroneulaus on ihon uudistamiseen ja ikääntymisen merkkien häivyttämiseen suunniteltu hoito-ohjelma, jota noudattamalla saadaan parhaat mahdolliset hoitotulokset.

Tarkkaan suunniteltu ohjelma ei vahingoita ihoa vaan tukee turvallisella ja tutkitulla tavalla ihon uudistumisprosessia. Mikroneulaus aktivoi ihon tukikudosten tuotantoa ja stimuloi ihon kollageenin kasvutekijötä. Neulan pituus on 1mm, mikä on ideaalinen, tehokas, tunnettu ja turvallinen kasvojen ja kaulan ihon hoidossa.

Mikroneulaus vähentää pintaryppyjä, madaltaa juonteita, kiinteyttää ja kohottaa veltostunutta ihoa, sekä tasoittaa ihon väriä. Laajentuneet huokoset supistuvat ja iho näyttää tasaisemmalta. Myös valovaurioitunut iho nuorentuu.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, neulauskäsittelyn, seerumin ja kollageeninaamion sekä suojaavan hyaluronihoitogeelin.

 

* Toteutetaan kuuden käsittelyn kiinteyttävänä hoitokokonaisuutena (2 kk aikana) ja hoitoa jatketaan tarvittaessa ylläpitokäsittelyillä

* Hoidon toteuttaa Nimue mikroneulauskoulutuksen käynyt kosmetologi

* Hoidossa käytettävä hoitotela on aina asiakaskohtainen

* Yhden hoitokerran pituus 40-60 min.

 

6 kerran sarjahoito (á n. 60 min.)
785 €