Skin technology

The leader in scientific skincare

Tuotelinjat

Nimue -tuotesarja on syntynyt ihonhoidollisista tarpeista

NIMUE tuotesarja on syntynyt edistämään ihon toipumista plastiikkakirurgisista toimenpiteistä

Nimue tuotesarja sai alkunsa 1994, jolloin etelä-afrikkalainen plastikkakirurgi loi uraauurtavan ihonhoitokonseptin plastikkakirurgien ja heidän asiakkaidensa käyttöön. Tuotteilla ja ammattikäsittelyillä valmistellaan iho myös tänäpäivänä plastikkakirurgisille operaatioille ja ne tehostavat toimenpiteistä toipumista. Nimuen hoitomenetelmän tuloksellisuus takaa Nimuelle ja sen hoitokonseptille vahvan aseman dermakosmeseutikaalisena tuotesarjana.

Tieteellisen kosmetiikan edelläkävijä

Nimuen edistykselliset tuoteformulat perustuvat kansainvälisten laboratorioiden mm. Sveitsi, Ranska,USA, Etelä-Afrikka, kehittämien ensiluokkaisten raaka-aineiden käyttöön. Nimuen tuotekemistit ylläpitävät tiukkaa laadunvalvontaa, jota Nimuen tuotteita käyttävät asiakkaat (kosmetologit ja kuluttajat) ovat tottuneet Nimuelta odottamaan.

AHA -konsepti

Nimuen ainutlaatuinen tuloksellisuus perustuu alfahydroksihappojen toimiviin yhdistelmiin, pitoisuuksiin ja vahvuuksiin. AHA-happojen kolmoisyhdistelmän (glykoli-, sitruuna- ja maitohappo) pitoisuudet ja pH -arvot on valittu yksilölliseksi jokaiselle hedelmähappoja sisältävälle tuotteelle. 

Lisäksi tuotesarjassa hyödynnetään poikkeuksellisen runsaasti erilaisia kuljetusjärjestelmiä ja korkealaatuisia aktiiviaineita.

Hoitofilosofian 4 perustaa

  1. Uudistaa ihoa
  2. Kuntouttaa ihoa
  3. Antioksidanttisuoja iholle
  4. Suojata ihoa UV:n haitallisilta säteiltä
Design // Turning Point