Nature in me -

Beauty is nature

Ajankohtaista

Thalassoterapiaa vartalolle - tehokkaat uutuustuotteet

Merivesi, levä ja savi energisoivat koko kehoa, poistavat nestekertymiä ja kuona-aineita, kuorivat ihoa ja uudistavat sekä fyysisesti sekä mentaalisesti. Vegaaniystävällinen tuotelinja sisältää kaksi tehokasta kotihoitotuotetta.

Merilevä Atlantin valtamerestä Bretagnian alueella aktivoi mikroverenkiertoa, nesteitä poistava vaikutus ja kiinteyttää ihoa. Arktinen bakteeriuute (mudasta) on tehokas solujen suoja äärimäisissä lämpötilavaihteluissa. Se aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa.Sisältää myös aminohappoja, jotka lisäävät ihon kosteuspitoisuutta. Ruskolevä, joka kasvaa Pohjanmeren kylmässä vedessä ja sille on tyypillistä korkea jodipitoisuus. Levä stimuloi aineenvaihduntaan voimakkaan uudelleenaktivoivan vaikutuksen.

* Merellinen vartalonkuorinta 250 ml: Meren elinvoima on kuorintavoiteen puhtaissa suolakiteissä, jolla on erinomainen kuorintateho. Poistaa epäpuhtauksia ja karheutta ihon pinnalta. Suolakuorinta uudistaa ihoa ja siitä tulee sileä, pehmeä sekä vastaanottavainen hoitotuotteille. Sisältää myös puna- ja merilevää sekä polysakkarideja.

* Selluliittivoide 250 ml: Samettinen voide sisältää arvokkaiden leväuutteiden yhdistelmän. Merellinen selluliittihoito*, jossa on kohdennettu aktiivisten ainesosien yhdistelmä aktivoimaan mikroverenkiertoa, aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen ja taistelemaan epäesteettistä selluliittia vastaan. Voide sisältää luonnollisia, ihoa hoitavia kasviperäisiä aineosia.

Tutustu tuotteisiin:

 

Thalasence Body

Merelliset - vegaaniystävälliset vartalonhoitotuotteet

Marine Immersion Smoothing Body Scrub

Merellinen vartalokuorinta

Lisätietoja

Meren elinvoima on kuorintavoiteen puhtaissa suolakiteissä, joilla on erinomainen kuorintateho. Poistaa epäpuhtauksia ja karheutta ihon pinnalta. Suolakuorinta uudistaa ihoa ja siitä tulee sileä, pehmeä sekä vastaanottavainen hoitotuotteille. Sisältää myös puna- ja merilevää sekä polysakkarideja.

Aktiiviset aineet

• Suolakiteet
• Polysakkaridit merivedestä
• Arktinen bakteeriuute - mudasta
• Punalevä
• Merilevä (Atlantin valtamerestä)

Käyttö

Hiero kuorintavoidetta pyörivin liikkein kostealla iholla (hellävaraisempi) tai kuivalla iholla (tehostettu kuorinta). Keskitä hierontaa paksuuntuneimpiin alueisiin (esim. polvet, kantapäät, kyynärpäät). Huuhtele pois vedellä.
VAROITUS: Älä käytä vahingoittuneelle tai ärtyneelle iholle. Vältä silmä- ja limakalvokosketusta. Mikäli tuotetta menee silmiin, huuhtele pois runsaalla vedellä. Pese kädet huolellisesti kuorinnan jälkeen. Säilytä lasten ulottumattomissa.

INCI-ainesosat

VEGAANIYSTÄVÄLLINEN, parabeeniton, mineraaliöljytön, etyylialkoholi- ja SLES vapaa. Dermatologisesti testattu.

Pakkauskoot

PF018120
tuubi 250 ml
50 €

Thalasence Body

Merelliset - vegaaniystävälliset vartalonhoitotuotteet

Marine Energy Anti-Cellulite Body Cream

Selluliittivoide

Lisätietoja

Samettinen voide sisältää arvokkaiden leväuutteiden yhdistelmän. Merellinen selluliittihoito*, jossa aktiivisten ainesosien yhdistelmä on kohdennettu aktivoimaan mikroverenkiertoa, vilkastuttamaan aineenvaihduntaa ja taistelemaan epäesteettistä selluliittia vastaan. Voide sisältää luonnollisia, ihoa hoitavia kasviperäisiä ainesosia.

*viittaa selluliitin ulkonäköön

VEGAANIYSTÄVÄLLINEN, parabeeniton, mineraaliöljytön, etyylialkoholi- ja SLES vapaa. Dermatologisesti testattu.

Käyttö

Käytä säännöllisesti aamuin illoin koko vartalolle. Imeytä ihoon pyörivin liikkein.

Pakkauskoot

PF018126
purkki 250 ml
75 €

Löydä Olos kosmetologit

Design // Turning Point