Nature in me -

Beauty is nature

Ajankohtaista

Upeat kesäpakkaukset Olokselta

Ihanat kesäpakkaukset ovat erittäin käteviä esimerkiksi kesän lomamatkoille! Pakkauksia on kolme erilaista ja ne sisältävät 50 ml kasvovoiteen sekä vartalovoiteen sekä ihanan hygieniapussin!

Kesäpaketti kuivalle ja ravinneköyhälle iholle: Delizia di Riso -tuotteet

Antioksidanttinen 24 h ravinnevoide kasvoille 50 ml

Täyteläinen 24 tunnin voide sisältää erityisen ravitsevaa, ekosertifioitua punaisen riisin uutetta sekä antioksidanttista E-vitamiinia ja lykopeenia, jotka heikentävät ihoa ennenaikaisesti ikäännyttäviä hapettumisprosesseja. Voide sopii erityisesti kuivan ja erittäin kuivan ihon päivittäiseen käyttöön. Rasvattoman tuntuinen voide ravitsee epidermistä ja imeytyy ihoon nopeasti. Tuotteen hapettumista heikentävä vaikutus ihoon on testattu in vitro -testeissä. Ei sisällä parabeeneja, parafiineja, mineraaliöljyä, etyylialkoholia, SLES/SLS:ää eikä formaldehydejä.

Hoitava vartalovoide 50 ml

Pehmeä, täyteläinen ja miellyttävän tuoksuinen vartalovoide, joka imeytyy helposti ihoon. Voiteen sisältämät arvokkaat, hoitavat öljyt ja riisiproteiinit ravitsevat ihoa ja tekevät siitä kimmoisan. Voiteeseen on lisätty erityisiä riisijyväsiä, jotka pehmittävät epidermistä jättäen ihon silkkisen pehmeäksi ja miellyttävän tuoksuiseksi.

Kuivalle ja kosteusköyhälle iholle ohuen raikkaat tuotteet

Hydrasence 24 h tehokosteuttava kasvovoide 50 ml

Pehmeän täyteläinen voide ravitsee ja kosteuttaa sekä pehmentää kuivaa ihoa. Sisältää Hydranoex -yhdisteen (Chlorella Vulgaris -levä, merivesi, kvinoa), joka vahvistaa solujen toimintaa ja ihon omaa suojaa (hydrolipidikalvo) sekä lisää ihon kosteuspitoisuutta. Antaa iholle kiinteyttä ja elinvoimaa. Pitkäkestoinen kosteuttava vaikututs. Dermatologisesti testattu.
FREE FROM: Ei parabeeneja, ei mineraaliöjyjä, ei etyylialkoholia.

Thalasence Selluliittivoide 50 ml

Samettinen voide sisältää arvokkaiden leväuutteiden yhdistelmän. Merellinen selluliittihoito, jossa on kohdennettu aktiivisten ainesosien yhdistelmä aktivoimaan mikroverenkiertoa, aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen ja taistelemaan epäesteettistä selluliittia vastaan.Voide sisältää luonnollisia, ihoa hoitavia kasviperäisiä aineosia.

Herkälle -ja couperosaiholle rauhoittavat tuotteet

Frutti di Bosco - Herkän- ja couperosaihon voide 50 ml

Voide on kehitetty erityisesti herkälle-, helposti ärsyyntyvälle-, punoittavalle- ja couperosaiholle. Voiteen sisältämä marjauute -yhdiste (mansikka, mustikka, mustaherukka ja vadelma) rauhoittaa ihoa, vähentää punoitusta, suojaa ihoa ja vahvistaa ihon omaa puolustusmekanismia. Dermatologisesti testattu. Ei sisällä parabeeneja, ei parafiinia, ei vaseliinia eikä etyylialkoholia.

Ihoa vahvistava vartalovoide 50 ml

Herkullisen tuoksuinen vartalovoide huolehtii ihon kosteudesta ja kimmoisuudesta. Vartalovoiteen pehmeä ja miellyttävä koostumus sekä hellävaraiset aktiiviaineet soveltuvat jopa *raskauden ja *imetyksen aikana. Voide antaa iholle välitöntä rentouttavaa vaikutusta, raikkautta ja hyvää oloa. Suositellaan herkälle naisen iholle, jossa on ongelmana kapillaarien hauraus ja ihon herkkyys.
EI PARABEENEJA, EI PARAFIINIA, EI MINERAALIÖLJYÄ, EI ETYYLIALKOHOLIA, EI FORMALDEHYDIÄ, EI VÄRIAINEITA.

Löydä kosmetologit

 

Design // Turning Point