Nature in me -

Beauty is nature

Ajankohtaista

Kevään Uutuus lahjapakkaukset tulossa Olos -kosmetologeille

Oloksen uutuustuote HYDROGEL EYE -silmänympärysnaamio (4kpl/pkt)

Hämmästy - jo 15 minuutissa silmänympärysiho on kosteutettu, juonteet madaltuneet ja väsymyksen merkit poistuneet!

Lahjapakkauksia on 3 erilaista ja ne sisältävät silmänympärysnaamiopaketin + 50 ml kasvovoiteen sekä kauniin meikkipussin!

KASVOVOIDE herkälle iholle 50 ml + punasävyinen meikkipussi


24 tunnin kasvovoide on kehitetty erityisesti herkälle, helposti ärtyvälle, punoittavalle ja couperosaiholle. Voiteen sisältämä marjauuteyhdiste (mansikka, mustikka, mustaherukka ja vadelma) rauhoittaa ihoa, vähentää punoitusta, suojaa ihoa ja vahvistaa ihon omaa puolustusmekanismia. Voiteessa on myös A- ja E-vitamiineja sekä allantoiinia. Dermatologisesti testattu.

MATTAPINNAN JÄTTÄVÄ 24 h kasvovoide + ruskeasävyinen meikkipussi

Kasvovoiteen pehmeä ja kevyt koostumus hoitaa ihoa valikoiden sen eri osa-alueiden tarpeita. Sisältää korkealuokkaisen Natural Skin Complex -yhdisteen kurpitsauutteesta. Voide kosteuttaa ihon epidermistä, suojaa tehokkaasti oksidatiivista stressiä vastaan sekä ennaltaehkäisee ihon ikääntymistä.

SYVÄKOSTEUTTAVA KASVOVOIDE 24 h + vihreäsävyinen meikkipussi


Pehmeän täyteläinen voide ravitsee ja kosteuttaa sekä pehmentää kuivaa ihoa. Sisältää Hydranoex -yhdisteen (Chlorella Vulgaris -levä, merivesi, kvinoa), joka vahvistaa solujen toimintaa ja ihon omaa suojaa (hydrolipidikalvo) sekä lisää ihon kosteuspitoisuutta. Antaa iholle kiinteyttä ja elinvoimaa. Pitkäkestoinen kosteuttava vaikututs.

Löydä Olos kosmetologit

Design // Turning Point