Nature in me -

Beauty is nature

Hoidot

Kasvohoidot

Olos kasvohoidot

OLOKSEN kasvohoidot ovat tulvillaan luonnon inspiroimia aktiiviaineita

Luonto kasvattaa ja synnyttää koko ajan elämälle ja hyvinvoinnille tärkeitä ainesosia. Olos -tuotesarjan valmistuksessa ainesosat työstetään puhtaiksi, ihon luonnollisia toimintoja kunnioittaviksi ravinneaineiksi. Vaikuttavien aineiden lähteenä ovat luonnon tärkeimmät elementit: maa, vesi tuli ja ilma. Kasvohoito valitaan aina yksilöllisesti ammattitaitoisen kosmetologin opastuksella. Näin iho on hoidon jälkeen kaunis ja hyvinvoiva.

VESI - turkoosi / sininen

Välttämätön elementti elämälle ja kasvulle. Vesi sammuttaa janon ja synnyttää uutta elämää. SININEN tuotteiden värimaailma symboloi kosteutta.

MAA - RUSKEA

Kukat, hedelmät, marjat ja siemenet ovat maan tuottamia hedelmiä, jotka ravitsevat ympäristöä. Kaikki RUSKEAN värimaailman tuotteet symboloivat ravinteita.

TULI - PUNAINEN

Valtava energian lähde, joka tuo valoa ja elinvoimaa. PUNAINEN väri tuotepakkauksissa symboloi energiaa ja taistelua väsymyksen merkkejä vastaan. 

ILMA - LAVENTELI

Syntymä, nuoruus ja kauneus. LAVENTELI väri tuotteissa symboloi suojaa ikääntymistä, stressiä ja ilmansaasteita vastaan.

Olos-kasvohoidot

Frutti di Bosco

Herkälle ja helposti reagoivalle iholle, jossa laajentuneita verisuonia (couperosa iho)

Lisätietoja

Frutti di Bosco oitoa suositellaan herkälle, kiristävälle ja helposti reagoivalle iholle, jossa voi esiintyä myös kapillaarien (hiusverisuonten) laajentumista. Tuloksena pehmeä, tasavärisempi ja siloisempi iho.

 

Frutti di Bosco ihonhoitotuotteet sisältävät puhtaita uutteita metsämarjoista, mineraalisuoloja, kuituja, sokereita ja vitamiineja, jotka auttavat ihoa puolustautumaan ulkoisia rasitteita vastaan, vähentämään punoitusta ja vahvistamaan ihoa.

 

Ihoanalyysin perusteella suunnitellaan henkilökohtainen ihonhoito-ohjelma. Hoitojakson aikana suositus on yhdestä kahteen kasvohoitoa viikossa. Ennen kylmää talvikautta iho kannattaa vahvistaa intensiivisellä hoitokuurilla.

Hoidon kesto 45 min.
77 €

Olos-kasvohoidot

Nettare di Zucca -kasvohoito

  Ihonpuhdistushoito nuorelle ja epäpuhtaalle iholle

Lisätietoja

Hoitoa suositellaan nuorelle ja epäpuhtaalle iholle, jossa talituotanto on runsasta. Tunnusmerkkejä ovat öljyinen, paksuuntunut, tukkeutunut ja akneen taipuvainen iho. Hoidon ansiosta ihosta tulee puhdas ja pehmeä.

 

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, mekaaninen ihonpuhdistus, eteerinen harsonaamio, kasvonaamio ja suojavoide.

 

Nettare di Zucca ihonhoitotuotteet sopivat epäpuhtaalle iholle. Tuotteet sisältävät kurpitsauute- ja hedelmähappopohjaisia aktiiviaineita, jotka vahvistavat solujen uusiutumista ja normalisoivat liiallista talituotantoa pitäen ihon puhtaana ja joustavana.

Ihoanalyysin perusteella suunnitellaan henkilökohtainen ihonhoito-ohjelma. Hoitojakson aikana suositus on yhdestä kahteen kasvohoitoa viikossa.

Hoidon kesto 60 min.
78 €

Olos-kasvohoidot

Nettare di Zucca

Tasapainottava kasvohoito sekaiholle

Lisätietoja

Hoitoa suositellaan epätasaiselle iholle, joka kiiltelee erityisesti T-alueelta (otsa, nenä, leuka) ja iho tuntuu kuivalta poskien, kaulan ja dekoltteen alueella. Hoidon seurauksena ihosta tulee mattapintainen ja hyvin kosteutettu.

Nettare di Zucca ihonhoitolinja sopii erityisesti sekaiholle. Öljyisyyttä ja kiiltoa vähentävä ravintolinja sisältää mm. Natural Skin Food Complex-yhdisteen jonka valikoivasti työskentelevä kurpitsauute sekä hedelmähapot antavat kosteutta kuiville ihoalueille toisaalta tasapainottavat kiilteleviä ihoalueita.

Ihoanalyysin perusteella suunnitellaan henkilökohtainen ihonhoito-ohjelma. Hoitojakson aikana suositus on yhdestä kahteen kasvohoitoa viikossa.

Hoidon kesto 45 min.
86 €

Olos-kasvohoidot

Delizia di Riso

Kuivan ihon ravintohoito kaikille ihotyypeile

Lisätietoja

Hoito kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja atopiaan taipuvaiselle iholle.

Delizia di Riso ihonhoitotuotteet sisältävät kokojyväriisiä, joka ravitsee ja kosteuttaa kuivaa, kosteusköyhää ja atopiaan taipuvaa ihoa. Antioksidantit suojaavat ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

Hoidon kesto 60 min.
99 €

Olos-kasvohoidot

Hydrasence

Raikas kosteuttava ja suojaava kasvohoito

Lisätietoja

Hoitoa suositellaan kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Myös normaali-iholle silloin kun se tarvitsee lisäkosteutta.

Hoidossa käytetään tuotteita, jotka sisältävät kvinoaa, viherlevää ja merivettä sekä luonnonöljyjä ja kasviuutteita, jotka sitovat ihoon kosteutta, suojaavat ihoa ja lisäävät ihon ravinnepitoisuutta.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinen raekuorinta (musta riisi), joka vaikuttaa hetken aikaa ja raekuorinnalla tehdään kasvohieronta. Ihoon imeytetään hyaluronihappoa sisältävä kosteusseerumi. Lopuksi iho suojataan kasvovoiteella. Hoitoon voidaan myös yhdistää eteeriset öljyt.

Tuoksumaailma koostuu sitruksista, kiivistä, bergamotista, jasminista, iiriksestä, myskistä ja pihkasta.

60 min
88 €

Olos-kasvohoidot

OlosAge

Ihoa kirkastava ja kevyesti liftaava kasvohoito

Lisätietoja

Hoidolla on 3 tärkeää anti-age vaikutusta

  • Häivyttää juonteita - PROAGE vaikutus 
  • Uudistaa kasvojen piirteitä - LIFTING vaikutus
  • Suojaa ihoa UV- ja ilmansaasteiden vaurioilta - ANTI-POLLUTION vaikutus

INNOVATIIVISET AKTIIVIAINEET: 

Otsonoitu Arganiaöljy:
aktiivinen hapenkuljettaja: Antioksidanttinen vaikutus, suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, uudistaa epidermistä, aktivoi aineenvaihduntaa sekä antaa luonnollista energiaa iholle. 

Krookus - Anti-Age vaikutus:
Aktiiviaine lisää koheesiota epidermiksen ja dermiksen välillä. Lisää solujen välistä viestintää, joka vahvistaa ihon kiinteyttä ja vahvuutta.

Valkoinen lupiini (Hydrolysoitu proteiini):
Loihtii iholle kuulakkuutta ja kiinteyttä: Lisää ihon hapenottokykyä stimuloimalla verisuonten endoteelisia kasvutekijöitä (VEGF), jotka puolestaan tehostavat ihon mikroverenkiertoa. Iho näyttää “ruusuisen” hyvinvoivalta.

Kasviplankton uute (mikrolevä)
Poistaa kuona-aineita ja vahvistaa ihoa. Vähentää ulkoisten tekijöiden ja ilmansaasteiden aiheuttamia hapettumisvaurioita ihossa. Ehkäisee ihon stressitilaa.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, liftaava seerumi, kiinteyttävä erikoisnaamio sekä suojaöljy hoidon päätteeksi.

40 mim
87 €

Olos-kasvohoidot

OlosAge ja Glyco

Uudistava ja liftaava hedelmähappohoito

Lisätietoja

Hoitoa suositellaan väsyneelle, karhealle, paksuuntuneelle ja tukkoiselle iholle

Hoitoaineina käytetään mm. otsonoitua Arganiaöljy ja glykolihappoa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus hajusteettomalla puhdistusvaahdolla ja kuorinta entsymaattisella liinalla. Uudistavana naamiona käytetään glykolihappoa sisältävää tehonaamiota, jonka voimakkuus ja vaikutusaika valitaan yksilöllisesti.

Tuloksena raikas, energinen ja kaunis iho.

40 min
87 €

Olos-kasvohoidot

Olos Glyco

Uudistava kasvohoito kaikille ihotyypeille

Lisätietoja

Hoito kaikille ihotyypeille, erityisesti väsyneelle, veltostuneelle ja tukkoiselle iholle, sekä ihon värin tasoittamiseen. Hoidon seurauksena iho uusiutuu ja siitä tulee, raikas, säteilevä sekä pehmeä.

Glyco Program ihonhoitotuotteet sisältävät glykolihappoa ja antioksidantteja sekä kosteuttavia ainesosia. Nopeuttaa ihon pinnassa olevan kuolleen solukon irtoamista, silottaa juonteita, raikastaa ja kirkastaa ihoa sekä tuo uutta elinvoimaa iholle.

Ihoanalyysin perusteella suunnitellaan henkilökohtainen ihonhoito-ohjelma. Hoitojakson aikana suositellaan 4-5 päivän taukoa hoitokäsittelyiden väliin. Suositellaan erityisesti vuodenaikojen vaihtelukohtiin, stressijaksojen jälkeen, juonteisiin, dyskromiaan ja pigmenttikasaumiin.

Hoidon kesto 60 min.
97 €

Olos-kasvohoidot

Luce di Girasole

Pikahoito väsyneelle iholle

Lisätietoja

Hoito tehdään Oloksen valokosmetiikkatuotteilla, jotka

energisoivat, elävöittävät ja kirkastavat ihoa sekä poistavat väsymyksen merkkejä. Kotihoitotuotteet sopivat intensiiviseen elämäntyyliin.

Rentouttava 10 minuutin pikahoito Luce di Girasole tuotteilla

Iho puhdistetaan hajusteettomalla puhdistusvoiteella ja kirkastavalla kasvovedellä. Puhtaalle iholle levitetään Luce di Girasole -kasvovoide tai piristenaamio. Hoidon aikana saat vinkit ihollesi sopivista päivärutiineista.

10 min
17 €

Design // Turning Point