Nature in me -

Beauty is nature

Tuotelinjat

VESI: Thalasence Body

Ammattikosmetiikan maailma on inspiroitunut kaikkein hienoimmista merenhoidoista, kuten thalassoterapiasta (merivesihoito), levä- ja savihoidoista. Muokkaava, nesteitä poistava, antiselluliittinen ja kuoriva vaikutus fyysiseen ja energiseen uudistumiseen luonnon tasapainon kunnioittamisessa.

Biorytminen merilevä: Merilevä Atlantin valtamerestä Bretagnian alueella. Aktiivinen ainesosa, joka sopeutuu rasvasolujen biorytmiin: vuorokauden aikana se stimuloi lipolyysin, niin että solujen koko pienenee, yöllä se rajoittaa lipogeneesiä, vastustaa uusien rasvasolujen muodostumista.

Punalevä (punaisten levien steroli): Merilevä Atlantin valtamerestä Bretagnian alueella. Aktivoi mikroverenkiertoa, nesteitä poistava vaikutus ja kiinteyttää ihoa.

Arktinen bakteeriuute (mudasta): Tehokas solujen suoja äärimäisissä lämpötilavaihteluissa. Se aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa.Sisältää myös aminohappoja, jotka lisäävät ihon kosteuspitoisuutta.

Polysakkaridit merivedestä: Tyynestä valtamerestä Ranskan Polynesiasta peräisin oleva mikro-organismi.Sisältää runsaasti aminohappoja ja sokeria: 41% sokeria ja 34% hyaluronihappoa. Stimuloi ihon hyaluronihapon ja filaggriinin tuotantoa, kaksi erityistä kosteuttavaa proteiinia kaikkien kosmeettisten hoitojen perustana.

Laminaria Algae:Ruskolevä, joka kasvaa Pohjanmeren kylmässä vedessä ja sille on tyypillistä korkea jodipitoisuus. Levä stimuloi aineenvaihduntaan voimakkaan uudelleenaktivoivan vaikutuksen.

Vegaaniystävälliset tuotteet

FREE FROM: Ei parabeeneja, ei parafiinia, ei etyylialkoholia, ei SLES/SLS:ää 

Thalasence Body

Merelliset - vegaaniystävälliset vartalonhoitotuotteet

Marine Immersion Smoothing Body Scrub

Merellinen vartalokuorinta

Lisätietoja

Meren elinvoima on kuorintavoiteen puhtaissa suolakiteissä, jolla on erinomainen kurintateho. Poistaa epäpuhtauksia ja karheutta ihon pinnalta. Suolakuorinta uudistaa ihoa ja siitä tulee sileä, pehmeä sekä vastaanottavainen hoitotuotteille. Sisältää myös puna- ja merilevää sekä polysakkarideja.

Aktiiviset aineet

• Suolakiteet
• Polysakkaridit merivedestä
• Arktinen bakteeriuute - mudasta
• Punalevä
• Merilevä (Atlantin valtamerestä)

Käyttö

Hiero kuorintavoidetta pyörivin liikkein kostealla iholla (hellävaraisempi) tai kuivalla iholla (tehostettu kuorinta). Keskitä hierontaa paksuuntuneimpiin alueisiin (esim. polvet, kantapäät, kyynärpäät). Huuhtele pois vedellä.
VAROITUS: Älä käytä vahingoittuneelle tai ärtyneelle iholle. Vältä silmä- ja limakalvokosketusta. Mikäli tuotetta menee silmiin, huuhtele pois runsaalla vedellä. Pese kädet huolellisesti kuorinnan jälkeen. Säilytä lasten ulottumattomissa.

INCI-ainesosat

VEGAANIYSTÄVÄLLINEN, parabeeniton, mineraaliöljytön, etyylialkoholi- ja SLES vapaa. Dermatologisesti testattu.

Pakkauskoot

PF018120
tuubi 250 ml
50 €

Thalasence Body

Merelliset - vegaaniystävälliset vartalonhoitotuotteet

Marine Energy Anti-Cellulite Body Cream

Selluliittivoide

Lisätietoja

Samettinen voide sisältää arvokkaiden leväuutteiden yhdistelmän. Merellinen selluliittihoito*, jossa on kohdennettu aktiivisten ainesosien yhdistelmä aktivoimaan mikroverenkiertoa, aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen ja taistelemaan epäesteettistä selluliittia vastaan.Voide sisältää luonnollisia, ihoa hoitavia kasviperäisiä aineosia.

*viittaa selluliitin ulkonäköön

VEGAANIYSTÄVÄLLINEN, parabeeniton, mineraaliöljytön, etyylialkoholi- ja SLES vapaa. Dermatologisesti testattu.

Käyttö

Käytä säännöllisesti aamuin illoin koko vartalolle. Imeytä ihoon pyörivin liikkein.

Pakkauskoot

PF018126
purkki 250 ml
75 €

Design // Turning Point